Elstativ till höj och sänkbart skrivbord

höj och sänkbart skrivbord
(klicka på bilden ovan för att förstora den)
Visa produkter

OFFIX HS2x SITT&STÅ vårt senaste höj & sänkbara elstativ, kan även användas till skrivbord, konferensbord i kontorsmiljöer eller montering- och packbord i produktionsmiljöer.

Kombinera höj och sänkbart skrivbord med vår nya typ av kontorsstol Sitt&Flex för aktivt stödjande sittande, vår bordsskärm som är en ljudabsorbent och avskärmare, vår väl fungerande ståmatta mm.

Vi anpassar och kombinerar elben med sarger, fötter och vinklar efter befintliga bordsskivor i alla storlekar och format även när skrivbordet är fördelat på flera bordsskivor. Ge oss måttuppgifter (bild) så gör vi skrivbordet höj & sänkbart!

Offix SITT&STÅ kan kombineras i med 2, 3 och 4 eller fler elbens lösningar till olika behov av format och storlekar på bordsskivor. Varje elben har en motor.

Vår grundkonstruktion är elben med 3rör i varje ben som ger en större yta mellan rören än ett 2rörs elben. Vilket påverkar stabiliteten i upprätt läge. Mekaniken i konstruktionen är utvecklad och beprövad under en lång tids produktutveckling. Komponenter till mekanik och elektronik är av högsta kvalitét. Värt att tänka på vid val och inköp av elstativ!

I samma design har vi fasta (justerbara i höjdled 66-88 cm) T-ben till skrivbord även högre T-ben till bar- och ståbord.

Med "X" extra stabilitet, utförande som färgval på ben och fötter, kvalitét i drift, stilren design med T-ben som elektriskt höj- och sänkbara eller mekaniskt justerbart i samma utförande. Utförande och konstruktion med T-benstativ är stilrent och smäckert. Ingen mellanbalk som stör benutrymme eller städning.

Bordsskivor finns standard i olika format, storlekar och utföranden i färg/dekor. Material är laminat (melamin), kan även levereras i högtryckslaminat. Standard tjocklek är 19 mm, finns även i andra tjocklekar, 16, 22, 23 och 25 mm.

Standard format till skrivbordsskivor är rektangulär, magurtag, L-skiva och njurformad. Finns även i båt och ellips formade skivor.

Färg och dekor finns standard i vit, grå, svart, valnöt, ek, björk och bok. Finns även i andra färger/dekorer.

Materialkvalitén är högsta tillgänglig på ytskickt i laminat och bärare i spån och mdf.

Kontakta oss gärna med era önskemål och behov av färg/kulör, anpassning till bordsskiva mm.