Elstativ till höj och sänkbara skrivbord

Visa produkter

Den nya generationens elstativ Offix HS3x med högsta finish, kvalitét och innovation!

Gör om ditt befintliga skrivbord, konferensbord, monteringsbord mm. så att bordet blir höj- och sänkbart!
Alternativt köp elstativ ihop med ny skrivbordsskiva. Välj mellan flera format som: rektangulär, maguttag, L-skiva, L-skiva + sidoskiva.

OFFIX HS3x SITT&STÅ är den senaste generationen med flera olika höj & sänkbara elstativ, som kan användas till höj och sänkbart skrivbord, konferensbord i kontorsmiljöer eller montering- och packbord i produktionsmiljöer. Premium produkter för hållbarhet och högsta kvalitét.

Offix’s nya generation elstativ är en produktfamilj med rektangulära (R), fyrkantiga elben (F), med 2elben (2B) och 3elben (3B) produkter med elmotor drift i varje elben. Samt en elstativ produkt (S) med en elmotor och kuggstångsdrift till varje elben för lättare belastning och mindre bordsskivor. Med slaglängd 500 (2D) och 660 (3D) mm. Mellan elbenen en flexibel rambalk som ställs in till rätt bredd (längd).

Våra elstativ Offix HS3x är svensktillverkade (den enda tillverkaren med full tillverkning i Sverige) med 2 eller 3rörs konstruktion utan mellanbalk för bästa stabilitet, motor i varje ben, mekanik (motorer och ställdon) och elektronik i högsta kvalitét. Ytskickt och finish är utan några synliga hål, svetsar och beslag. Motor och strömkablar ligger i den flexibla rambalken osynligt från utsidan. Våra nya elstativ är mer innovativa, smäckrare, flexiblare och i högre kvalitét!

Vår tillverkade producent är ledande aktör med 30 års erfarenhet med kunskap och teknik för höj- och sänkbara bord. Benen är centrerade över foten för bästa stabilitet. Belastningstestade för 10 000 repetitioner (det enda i världen). Elbenen är tillverkade med världens lägsta tolerans mellan stål, glid och benspindel som skapar en maximal stabilitet i elbenet i en unik automatiserad process.

Offix SITT&STÅ elstativ kan kombineras med fler elbens lösningar till olika behov av format och storlekar på bordsskivor. Varje elben har en motor. Mellan elbenen har vi en flexibel rambalk som passar till dom flesta bordsskivemåtten i bredd och djup, som ställs in till rätt längd vid monteringen. Ge oss era måttuppgifter på befintlig bordsskiva/or (bild) så gör vi skrivbordet höj & sänkbart, eller se våra nya skrivbordsskivor!

Kombinera höj och sänkbart skrivbord, elstativ Sitt&Stå med vår nya unika kontorsstol Sitt&Flex för aktivt stödjande sittande, vår ljudabsorberande bordsskärm som är en ljudabsorbent (avskärmning), vår unika väl fungerande ståmatta mm. Uppnå FULL Arbetsplats Ergonomi för ett väl fungerande energiflöde i kroppen!

Vi har i fasta T-benstativ (justerbara i höjdled 66-88 cm) till skrivbord och högre T-ben till bar- och ståbord.

Bordsskivor finns standard i olika format, storlekar och utföranden i färg/dekor. Material är laminat (melamin), kan även levereras i högtryckslaminat i högsta kvalitét. Standard tjocklek är 19 mm, finns även i andra tjocklekar, 16, 22, 23 och 25 mm.

Kontakta oss gärna med era önskemål och behov, anpassning till bordsskiva mm.