Offix Flexibla möbler är stolar som är stapelbar/fällbara och kopplingsbar till kontoret, olika typer av fällbara bord i olika format och storlekar, tillbehör t ex vagnar att stapla bord och stolar, för att underlätta och göra logistiken på kontoret i hanteringen av möblerna på enklast möjliga sätt.

Den flexibla möbelfunktionen ger möjligheten att uppfylla temporär behov på kontoret i till utbildning, konferens- och mötesrum eller att kunna ställa om möblering utifrån olika behov t ex konferens-, skol-, bio och middagssittning vid kundträffar, föreläsning, presentationer, festtillfällen, underhållning mm.

Möblerna är enklare i design med hög kvalitét för att klara hanteringen.

Format, storlek, färg/dekor och olika typer av tyg/vinyl i kulör/textur finns i standard och utifrån ert speciella behov.

Vi tar gärna fram förslag på ert behov/önskemål i en möbleringsritning och utifrån er information för att ge er bästa underlag till vår offert och ert inköp. Är ni intresserade är ni välkomna att höra av er till oss! Se gärna våra miljö- och temabilder och vårt Offix Studio Kontor för att bl a se hur olika möblering kan se ut inom Offix Concept. För att finna inspiration och uppslag hur vi kan ge er bästa lösning i funktion och design/interiör.