Offix loungemöbler till kontoret består av flera olika typer av sittmöbler med olika funktion. Som fåtöljer och soffor som är stoppade med klädsel i tyg/skinn/konstmaterial i olika kulör/textur. Med ben/benstativ i lackad metall eller trä.

Sittmöblerna till kontoret som Offix erbjuder fokuserar på funktion och utförande i design/interiör med hög kvalitét. Funktioner som yteffektivitet, avskärmning och hög sittkomfort. Som t ex fungerar utmed ett väggparti i ett pentry/kök eller en mittenkärna eller annan yta i ett kontorslandskap.

Loungemöblerna till kontoret som passar i miljöer som lounge-, receptions-, pausutrymmen, väntrum, pentry- , café-, restaurang-, konferens- / mötesrum/ytor och showroom/kundaktivitets rum/ytor.

Vi tar gärna fram förslag på ert behov/önskemål av loungemöbler utifrån er lokal/möbleringsritning, bilder från aktuella lokal/yta för att ge er bästa förslag till vår offert och ert inköp. Är ni intresserade är ni välkomna att höra av er till oss!

Se gärna våra miljö & temabilder, Offix Studio Kontor för att ge er exempel på olika funktion och uttryck. För att ge er inspiration och uppslag hur vi kan ge er bästa lösning i funktion och design/interiör.