Jobba hemifrån med Litet höj- och sänkbart skrivbord med Full ergonomi som på kontoret. Vi har många mindre alternativa mått på bordsskiva för att kunna passa in i hemmiljön. Och många alternativa färg/dekorer på bordsskiva och färg på elstativ för en anpassad design till hemmiljön. Kombinera med kontorsstol, ståmatta, bordsskärm och kabelränna.

Gör om ditt befintliga hem-skrivbord så att bordet blir höj & sänkbart! Ge oss dina måttuppgifter på befintlig bordsskiva så gör vi bordet höj & sänkbart. Med våra senaste elstativ OFFIX HS3x SITT&STÅ som är den senaste generationen elstativ, flexibla till olika mått i högsta kvalitét, svensk tillverkade.

Offix produkter till hemkontoret i stilren design med spelplatsen för dataspel, större arbetsbord för hobbyaktiviteter, mat- eller beredningsbord med tillhörande förvaringsmöbler och stolar. Borden kan vara fasta eller höj- & sänkbara med elstativ. Matbordet kan bli barbord eller beredningsbordet kan få rätt arbetshöjd. Vid kontor- och spelplatsen kan man både sitta och stå för långa pass.

Fråga oss gärna om ni har egna behov och önskemål.