Jobba hemifrån på hemmakontoret med Litet höj- och sänkbart skrivbord med Full ergonomi som på kontoret. Vi har många mindre alternativa mått på bordsskiva för att kunna passa in på små ytor i en del av rummet i hemmiljön. Och många alternativa färg/dekorer på bordsskiva och färg på elstativ för en anpassad design till hemmiljön och hemmakontoret. Kombinera med ergonomisk support eller kontorsstol, ståmatta, ljudabsorbent på vägg, som bordsskärm och golvskärm, kabelränna och monitorarm till dataskärmar, till hemmakontoret!

Om ni som företag/organisation skall ställa om ert arbetssätt med hemmakontoret som en del av ert sätt att fortsatt bedriva verksamhet, hjälper vi gärna er med eventuella förändringar i er kontorsmiljö och era hemmakontor:

• Vi tar gärna fram förslag och hjälper till med era eventuella behov av ergonomiska möbler till era medarbetares hemmakontor.

• Vi tillhandahåller lista för val av produkt, utförande, mått och tillbehör mm som ni kan använda internt.

• Vi levererar och monterar till varje hemmakontor.

Gör om ditt befintliga hem-skrivbord till hemmakontoret så att bordet blir höj & sänkbart! Ge oss dina måttuppgifter på befintlig bordsskiva så gör vi bordet höj & sänkbart. Med våra senaste elstativ OFFIX HS3x SITT&STÅ, den senaste generationen elstativ, flexibla till olika mått bredd och djup i högsta kvalitét, svensk tillverkade.

Offix produkter till hemmakontoret i stilren design med spelplatsen för dataspel, större arbetsbord för hobbyaktiviteter, mat- eller beredningsbord med tillhörande förvaringsmöbler och stolar. Borden kan vara fasta eller höj- & sänkbara med elstativ. Matbordet kan bli barbord eller beredningsbordet kan få rätt arbetshöjd. Vid kontor- och spelplatsen kan man både sitta och stå för långa pass.

Fråga oss gärna om ni har egna behov och önskemål.