► Svensk tillverkade i anpassningsbara mått enligt kundens önskemål som passar till aktuell yta. Vi skräddarsyr receptionsdisk till kontoret och butiksdisk efter behov.
► Infräst logotype i diskens front, leadbelysning under toppskiva och nertill vid sparklist. Inåt lutande front (nerifrån och upptill) för bättre visuell känsla för mötet med besökaren.
► Snygg stilren design som utvecklar interiören, med många färg/dekorer att välja mellan i olika material.
► Anpassningsbara höj- och sänkbara skrivbord, med bordsskivor som följer diskens utformning, rak och i vinkel.
► Vi skräddarsyr förvaringslösningar med lådor, utrymmen, skåp och skjutdörrar, under och bakom disken. Lösningar för kablage till disken. 

Receptionsdisk till kontoret, butiksdisk och loungeytan är ofta första mötet och intrycket för en besökare av verksamheten. För att skapa en miljö och intryck som känns inbjudande och avslappnande är möjligheten att kunna påverka utformning, materialval i färg el träslag och storlek avgörande.

Receptionsdiskar till kontoret från Offix finns i 5 standard format, rak front, rak front med 90 graders sida, rak front med 90+90graders sidor, rak front med 45+45graders sidor och rak front med 45 graders sida i angivna mått. Eller annat format och storlek enligt era önskemål. Färg/dekor och materialval utifrån ert behov, kan kombineras i olika färg/dekor.

Möblemang till innanför receptionsdisken på kontoret är normalt skrivbord med standardbordsskiva eller specialformat och mått med förvaring och arbetsstol.

Som ett visuellt tillbehör finns infräst logotype eller foliering till receptionsdiskens front, med er logotype eller budskap/text efter ert önskemål med leadbelysning.

Mått och format anpassas till ert behov utifrån en projektering av ert önskemål genom en lokalritning eller uppmätt yta, en möbleringsritning med mått och bilder som visualiserar reception- & butiksdisken med möbler bakom disken och den möblering som är runtomkring t ex loungegrupp med soffa, fåtölj, bord och matta mm. I vyer som ger en god känsla och uppfattning hur det kommer att se ut i verkligheten och därför ger det samlade underlaget med offert ett komplett beslutsunderlag för ert inköp.

Hör gärna av er med era önskemål och behov!