Receptionsdiskar

Visa produkter

Reception/butiksdisken & loungeytan är ofta första mötet och intrycket för en besökare av verksamheten. För att skapa en miljö och intryck som känns inbjudande och avslappnande är möjligheten att kunna påverka utformning, materialval i färg el träslag och storlek avgörande.

Offix Receptionsdiskar finns i 5 standard format, rak front, rak front med 90 graders sida, rak front med 90+90graders sidor, rak front med 45+45graders sidor och rak front med 45 graders sida i angivna mått. Eller annat format och storlek enligt era önskemål. Färg/dekor och materialval utifrån ert behov, kan kombineras i olika färg/dekor.

Möblemang innanför receptionsdisken är normalt skrivbord med standardbordsskiva eller specialformat och mått med förvaring och arbetsstol.

Som ett visuellt tillbehör finns Offix Plexiskylt med er logotype eller budskap/text efter ert önskemål med leadbelysning. Se mer under fliken Plexiskyltar, klicka på länken

Mått och format anpassas till ert behov utifrån en projektering av ert önskemål genom en lokalritning eller uppmätt yta, en möbleringsritning med mått och bilder som visualiserar reception- & butiksdisken med möbler bakom disken och den möblering som är runtomkring t ex loungegrupp med soffa, fåtölj, bord och matta mm. I vyer som ger en god känsla och uppfattning hur det kommer att se ut i verkligheten och därför ger det samlade underlaget med offert ett komplett beslutsunderlag för ert inköp.

Hör gärna av er med era önskemål och behov!