Offix skrivbordslampor LED är modern skrivbordsbelysning med den senaste Led tekniken. I många arbetsplatsmiljöer på kontoret och hemmakontoret har allmänna belysningen och datorskärmen blivit det ljus som ögonen får.

Det finns många bordsarmaturer till kontoret och hemmakontoret som avger ett direkt farligt ljus för ögonen eller avsaknaden av ljus skadar ögonen som övertid ger sämre syn. Det är mycket viktigt att förse arbetsplatsen på kontoret och hemmakontoret med bra skrivbordsbelysning för att undvika skadad och sämre syn övertid. Den nya Led tekniken ger den möjligheten med flexibel ljussättning som passar varje enskild användare och arbetsplats på kontoret och hemmakontoret. Våra bordsarmaturer & kontorsbelysning har en enkel, ren och funktionell design som passar alla arbetsplatser.

Generella funktioner är USB-port för laddning av mobiltelefon, surfplattor mm – ställbar ljusstyrka (dimmer) via touch display – ljusteknik Led Samsung – fristående fot eller bordsfäste. Ljuset är flimmerfritt– bländningsfritt– kontrasthöjande – dagsljusliknande .