Offix Arbetsplatsmattor & Ståmattor:

Vid statiskt stående och på hårda underlag under längre tidsperioder uppstår förslitningsskador och obalanser i kroppen. För att motverka det och stödja redan uppkomna skador och förslitningar erbjuder vi Arbetsplatsmattor och Ståmattor i högsta materialkvalitét i polyuretan -
Svensk tillverkade i högsta kvalitét. I standardmått och i anpassade mått och format.

Våra Arbetsplatsmattor och Ståmattor till kontoret och hemmakontoret är utformade för att stimulera cirkulationen i fötter, ben och nedre delen av ryggen genom små microrörelser i fötterna. Cirkulationen stimuleras genom en optimal balans mellan kompression och motstånd, vilket är avgörande för att uppnå lämplig muskelstimulering.

Ståmattorna till kontoret och hemmakontoret tillverkas i materialet polyuretan i högsta kvalitét, med ett ytskickt (skinn) motsvarande 2 mm. Materialets konstruktion (densitet), kvalitét och egenskaper gör att hållbarheten har en lång livslängd mellan 6 till 9 år. I jämförelse med materialet vinyl som många ståmattor tillverkas av, slits ytan ner och svikten (densiteten) avtar på kort tid inom 6 till 9 månader.

Det lönar sig att satsa på kvalitét!