Whiteboardtavlor & Glasskrivtavlor, väggmonterade eller mobila

► Svensk tillverkade whiteboardtavlor och glasskrivtavlor till kontoret och hemmakontoret i stilren hållbar design i högsta kvalitét.
► Många olika storlekar, liggande och stående format, kan kopplas ihop till större enheter.
► Väggmonterade eller mobila enheter, glasskrivtavlor i 24 olika standardfärger i blank eller mattyta.
► Vi erbjuder skräddarsydda whiteboard och glasskrivtavlor.

Designade whiteboardtavlor & skrivytor till kontoret och hemmakontoret i emaljerad yta och härdat glas i 24 olika standard färger, på vägg och mobila, blank eller mattyta. Låt skrivytan bli en del av interiören, tillför lätt tillgängliga mobila glasskrivtavlor till alla typer av arbetsytor på kontoret och hemmakontoret, till mötes & konferensrum, kontor & landskap, utbildningslokaler, lounge & allmänna ytor.

Offix whiteboardtavlor är svensk tillverkade. Beskrivning skrivytans kvalitét och hållbarhet, funktion:
Skrivytans hållbarhet är emaljerad magnetbärande skrivyta e3 certifierad 99% återvinningsbar, 30 års garanti på skrivytan.

Offix glasskrivtavlor är svensk tillverkade. Beskrivning skrivytans kvalitét och hållbarhet, funktion:
Glasskrivtavlan består av optiskt härdat laminerat glas som ger lyster och ett kross säkert glas för användning i offentlig miljö. Det optiska glaset är tillverkat med extra låg järnhalt som ger ett helt klart glas utan gröna toner, vilket ger en lyster och exakthet i färgerna som inte kan uppnås med ett vanligt standardglas. En glasskrivtavla behöver ingen skyddsfilm vid leverans som whiteboardtavlan har och kräver rengöring av limmet för att uppnå tänkt kvalitét på skrivytan.