Offix Bordsskärm Tyg

Art.nr: OXBS Tyg

Art.nr: OXBS Tyg

1 680 SEK

Leveranstid 15 till 20 arbetsdagar

Offix Bordsskärm toppmonterad

Offix Bordsskärm topp 450 i tyg
finns standard i olika tyger och tygkulörer, bredd och höjdmåttet är 450 mm, monteras uppe på bordsskivan med klämfäste. Utvecklad i stilren design för att harmonisera i miljön.

Till skrivbord och arbetsplatser: bordsskärmar (även golvskärmar) som avskärmning (viss ljudreduktion) i tjocklek 30 mm i olika utförande. Vi rekommenderar denna bordsskärm när avskärmningen är viktigare än ljudreduktion i miljön.

Materialet är tillverkat av och består av ett miljövänligt material av återvunna petflaskor/polyester som inte avger farliga partiklar för inandning i arbetsmiljön. Fuktinnehållet i materialet är endast 0,4%, det kan inte utvecklas någon form av bakterietillväxt.

Toppmonterad bordsskärm sitter uppepå bordsskivan (med skärmens tjocklek 30 mm). Infästningsbeslag med klämfäste till toppmonterade bordsskärmar. Klämfäste ingår som passar till bordsskivor upptill 35 mm tjocklek.

Listen runtom bordsskärmen är standard i svart färg, finns även i vit, grå, mörkgrå, orange, blå, rosa färg. Klämfästet finns är standard svart, finns även i grå och blank polerad. 

Standardtyger är Camira Fiji eller Cara, vi skickar gärna provtygkarta för ert val av tyg och tygkulör. Kontakta oss för tygprovkartor, val att tyg och tygkulör. Vi erbjuder även andra tyger och kundanpassat tygval.

Om ni behov av andra mått på bredd och höjd, vi kan tillverka och leverera i specialmått, eller annat tygval, finns även med rundande hörn, kontakta oss för ert behov.

Vid behov av ett större antal bordsskärmar, kontakta oss och begär offert!

Välj storlek i bredd och höjd, tygkulör utan eller med funktionslist i rullgardinmenyn.

Kombinera avskärmningen med arbetsplats produkter genom att klicka på bordsskivorhöj- och sänkbara elstativfasta skrivbordkontors- & arbetsstolar och tillbehör skrivbord, eller någon av dom relaterade produkter nedan.