Om Oss

Offix erbjudande består av följande delar - ert möbelbehov - produkt/miljöbilder - olika skisser/bilder (produktritningar) - plan & möbleringsritningar med utgångspunkt för en befintlig eller skapad lokalritning. Vi hjälper er gärna att identifiera ert möbelbehov som vi sedan förmedlar med dom underlag som krävs för att ge er bästa möjliga beslutsunderlag till ert inköp. Se bilden över vårt erbjudande. 

I vårt erbjudande kan ni köpa en enstaka produkt till delar eller heltäckande erbjudanden av kontorsmöbler/inredning utifrån ert behov.

Genom våra produkt- och miljöbilder får ni en uppfattning/inspiration på vilket sätt i funktion och design som vi kan hjälp er i ert behov. Bilderna ger förslag och inspiration till hur er miljö kan se ut. Alla produkter kan beställas för leverans. Inom Offix Concept kan du som kund välja andra uttryck i form av format, storlek, färg och materialval.

I vårt arbetssätt från produktion till kundleverans skapar vi möjligheten till mycket bra priser med högsta kvalitét i material och konstruktion genom få mellanhänder i framtagningsprocessen.

Offix Concept ger dig som kund möjligheten att påverka dina möblers uttryck och design. Det krävs inga större volymer hos oss för att få vara med och påverka designen utan större merkostnad.
 
Offix Studio Kontor är ett kontor med digitala 3D bilder som visar olika typiska kontorsytor med Offix Concept design och produkter i kontorsrum, öppet landskap, allmäna pausytor, café & pentry yta, konferens- och mötesrum, utbildningsrum och entré- och receptionsyta. Välj en yta med pekaren, klicka och ett antal alternativa bilder visas, välj genom klicka och bilden visas i ett större format (välj större format och bilder visas i skärmstorlek). Ställ pekaren på en rullande bild och klicka för en större bild.
 
I webshopen får du enkelt överblick över vårt erbjudande av kontorsmöbler med tydlig information om produkten och pris. Gör gärna din beställning i webshopen eller direkt hos oss, det går bra att kontakta oss för mer information om våra produkter. Hör även av dig om du inte hittar det du söker, vi har ett större urval!
 
Har ni funderingar kring kontorsmöbler eller övrig inredning så får ni gärna höra av er till oss så ska vi berätta hur vi kan hjälpa er med inredning av ert kontor. Vi arbetar även med bilder, skisser, ritningar tillsammas för att presentera våra förslag till dig som kund.
 
Ge oss dina önskemål och vi tar fram förslag som speglar ditt uttryck och behov!

Kontaktinformation: telnr. 08-764 53 00 eller info@offix.se