Offix ergonomiska koncept SITT&STÅ och SITT&FLEX

Ergonomi betyder läran om anpassning av arbete och miljö till människans behov och förutsättningar. Det kan ofta handla om hur arbetsplatsen och arbetsmiljön på kontoret och hemmakontoret ska se ut rent tekniskt för att inte slita på kroppen i onödan, till exempel arbetsställning, arbetshöjd, ljud, ljus och klimat men även hur kroppen används på ett riktigt sätt, till exempel skjuta, dra, lyfta, bära och kroppshållning.

Offix ergonomiska produkter till kontoret och hemmakontoret strävar efter att ge dom tekniska möjligheter att inte slita på kroppen i onödan på kontoret och hemmakontoret, men även stimulera till bättre kroppsfunktioner som blodcirkulation, energiflöde, andning och ljus för ögonen vid användandet av arbetsplatsmöblerna.

Med våra elstativ SITT&STÅ till höj och sänkbara skrivbord, våra Unika stolar SITT&FLEX och Unika ståmatta, ArbetsStåmatta, underarmstöd, rygg&svankstöd, monitorarmar och bordsarmaturer med senaste LED belysningen kan vi erbjuda en HEL Komplett ergonomisk arbetsplats.