• Specialkampanj konferensrumsmöbler 15% rabatt!

  På utvalda konferensbord, konferensstolar, skrivtavlor och tillbehör powerbox med bestyckning har vi en specialkampanj på konferensrumsmöbler med 15% rabatt. Gäller t o m 2022.06.30 på lagda beställningar!

 • Offix Reception & Butiksdiskar!

  Offix Receptionsdiskar finns i 5 standard format, rak front, rak front med 90 graders sida, rak front med 90+90graders sidor, rak front med 45+45graders sidor och rak front med 45 graders sida i angivna mått. Eller annat format och storlek enligt era önskemål. Färg/dekor och materialval utifrån ert behov, kan kombineras i olika färg/dekor.

 • Kub Soffa till landskapet!

  Offix Kub är en stilren och yteffektiv soffa som är bekväm att sitta i. Kub soffan passar speciellt in i områden och ytor som mittkärnor i kontorslandskap eller avsatta ytor för mer avslappade möten, reception- och loungeytor.

 • Skrivytor och skrivtavlor i stilren design i många olika utförande!

  Designade skrivtavlor & skrivytor i härdat glas i 24 olika standard färger, finns även i matt skrivyta. Låt skrivytan bli en del av interiören, tillför lätt tillgängliga mobila glasskrivtavlor till alla typer av arbetsytor, mötes & konferensrum, kontor & landskap, utbildningslokaler, lounge & allmänna ytor.

 • Box Soffa till landskapet!

  Offix Box är en stilren och yteffektiv soffa som är bekväm att sitta i. Box soffan passar speciellt in i områden och ytor som mittkärnor i kontorslandskap eller avsatta ytor för mer avslappade möten, reception- och loungeytor.

 • Supportstolar för ett aktivt sittande!

  Supportstolar med unika sitsar och ergonomiska egenskaper, med många valmöjligheter att anpassa stolen till ert behov i högsta kvalitét och svensk tillverkade!

 • Vår nya generation med elstativ till skrivbord!

  OFFIX HS3x SITT&STÅ är den senaste generationen med flera olika höj & sänkbara elstativ, som kan användas till höj och sänkbart skrivbord, konferensbord i kontorsmiljöer eller montering- och packbord i produktionsmiljöer. Premium produkter för hållbarhet och högsta kvalitét.

 • Offix Nya uppdaterade websida!

  Offix lanserar sin nya uppdaterade websida med inbakad webshop! Med ett omfattande bildmaterial på produkter och miljöer för att ge våra kunder bästa möjlighet att finna stöd för sitt behov.

  Vi firar lanseringen av ny websida med 15% rabatt på många fina produkter! Passa på och gör ert köp NU!