Vår nya generation med elstativ till skrivbord!

Vår nya generation med elstativ till skrivbord!

OFFIX HS3x SITT&STÅ är den senaste generationen med flera olika höj & sänkbara elstativ, som kan användas till höj och sänkbart skrivbord, konferensbord i kontorsmiljöer eller montering- och packbord i produktionsmiljöer. Premium produkter för hållbarhet och högsta kvalitét.

Sitt &Stå på jobbet vid skrivbordet ger lågaktiv aktivitet motsvarande träning på arbetstid!

Det finns forskning redan sedan 1950-talet på att lågaktiv aktivitet som att stå och arbeta vid skrivbordet på kontors-, labb- eller produktionsmiljö påverkar ämnesomsättningen positivt motsvarande en fysisk aktivitet i kroppen för att undvika hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes mm. Till en relativt låg investeringskostnad i höj- och sänkbara skrivbord av ett elstativ till bef. bordsskiva eller ny. Med kunskapen om vad det innebär att stå på arbetstid vid kontorsarbetsplatsen på betald tid och vad det gör för kropp och själ. Finns företagets vilja att investera i den möjligheten kan det göra alla till vinnare av en sådan förändring för så väl arbetsgivare och anställda.

Vi bidrar med vårt erbjudande på våra elstativ Sitt&Stå till ett mycket förmånligt erbjudande med nettopriser motsvarande cirka 20% kundrabatt 

Kombinera gärna med våra supportstolar Sitt&Flex för ett aktivt sittande!

Läs mer om våra elstativ för skrivbord och ta del av erbjudandet.