Konferensrummet består av flera olika typer av funktion och möbler till kontoret. Konferensbord / mötesbord, stolar, förvaring, olika produkter för presentation t.ex. whiteboardtavla -filmduk mm, teknik för uppkoppling och presentation mm. Produkter som vi tillhandahåller utifrån vår standard och era speciella behov till kontoret.

I Offix konferensrumsmiljö till kontoret kan vi uppfylla ert behov av olika utförande av format, färg/dekor, storlek, textur i olika kombinationer.

Offix konferensbord / mötesbord till kontoretär som standard båtformat, men finns även som rektangulär och ellipsformad. Utförande i dekor/färgerna vit, svart, valnöt, ek, björk, bok, vit- och svarthögblank, i ytskickt laminat/melamin. Med T-benstativ i silvergrå, svart,vit färg eller krom. Måtten utgår från en sittplats som är 60 cm. Storlekarna är från 4 upp till 20 platser. Söker ni annat format, storlek, utförande på dekor/färg på mötesbord erbjuder vi gärna det.

Vi tar gärna fram förslag på ert behov/önskemål utifrån er information för att ge er bästa underlag till vår offert och ert inköp. Är ni intresserade är ni välkomna att höra av er till oss! Se gärna våra miljö och temabilder och vårt Offix Studio Kontor för att bl a se Offix konferens/utbildning/mötes rum med olika uttryck. För att finna inspiration och uppslag hur vi kan ge er bästa lösning i funktion och design/interiör.