OFFIX KONTORSSKÅP erbjuder full flexibilitet i funktion - storlek och utförande, vi erbjuder gärna lösningar med dina önskemål utanför vår standard!

Funktionen kan du påverka genom val av olika typer av skåp och förvaring. Kontorsskåpen till konteret och hemmakontoret kan delas in olika funktionskategorier, bakom-, bredvid och under skrivbordet samt skåp efter väggpartier eller som avdelare i ett landskap. Olika val kräver mer eller mindre lokalyta. En typ av kontorsskåp kan kombineras med ett annat kontorsskåp. T ex kontorsskåp bakom med en under skrivbordet som ett komplement eller en öppen och en delvis öppet kontorsskåp med skåpdörrar osv.

Skåpslösningarna med skjutdörrar och s.k. containerlösning skapar maximal yteffektivitet eftersom det inte krävs någon yta för dörröppning.

Alla kontorsskåp till kontoret och hemmakontoret kan bestyckas med tillbehör inne i skåpet t ex mappexpansion - ställning för hängmappar eller insatslåda för mindre kontorsbestyr istället för rullhurts som står under skrivbordet och konkurrerar om benutrymmet.

Vid val av skåp kan du välja/påverka utförandet i val av laminatfärg/dekor, träslag (fanér), kantlist i träslag eller färg och struktur på ABS-list på stomme, skjutdörr, dörr och frontparti. Underrede kan vara sockel, ben eller medar i olika utförande.

Designa din eget kontorsskåp hos Offix - vi kan tillfredsställa dina behov till rimliga priser, ofta till standardpriser!

Kontakta oss gärna med era önskemål och behov!