Höj- och sänkbara skrivbord, Offix, Sitt&Stå ©™

► Många olika alternativa bordsskivor svensk tillverkade i format, storlekar och färg/dekor.
► Svensk tillverkade elstativ i högsta prestanda och utförande i högsta kvalitét, belastningstestat med 10 000 repetitioner.
► Vi erbjuder skräddarsydda bordsskivor och elstativ till höj och sänkbara skrivbord.
► Flyttbara med lås- och svängbara hjul till fötterna.

Höj- och sänkbara skrivbord till kontoret och hemmakontoret med olika bordsskivor i format som rektangulära, maguttag, njurformad och hörnskivor, i många olika breddmått och olika djup, små och stora bordsskivor, vinklade bordsskivor till kontoret och hemmakontoret. Med elstativet, Offix HS3x, Sitt & Stå, standard i silvergrå svart och vit färg. I Sitt & Stå höjd 50 cm/67-117 cm och 66 cm/60-126 cm (exkl. bordsskiva).

Skapar en flexibel arbetsplats för både stående och sittande på kontoret och hemmakontoret, Sitt & Stå ©™. Ger bättre energiflöde i kroppen och mindre belastning/förslitning på kroppen. Kombinera Sitt & Stå höj & sänkbart skrivbord med FULL ergonomiska kontorsstolar Sitt & Flex ©™.

Offix elstativ HS3x, Sitt & Stå är den nya generationens elstativ till skrivbord, svensk tillverkad. Vårt nya elstativ till skrivbord är innovativt, smäckrare, flexiblare, i högre kvalitét! Premium produkter för hållbarhet i högsta kvalitét. Med många innovativa och flexibla lösningar för att kunna erbjuda en mångfald av prestanda.