Produkter

Offix möbelprodukter inom Offix Concept består av möbler till arbetsplatser i rum och öppen miljö, konferensrum och mötesrum, reception och loungeytor, paus och pentrymiljöer. Till mer specialiserade miljöer som labb, produktion och med behov att hantera statisk elektricitet s k ESD miljö. Möbler till hemmet som spelplats och hemkontor eller någon annan möbel som kräver något extra. 

I vårt sortiment finns ett stort utbud av standardprodukter som även kan väljas med varianter efter ert önskemål. Vi utvecklar gärna specialdesignade möbler efter ert önskemål och behov. 

Hör även av dig om du inte hittar det du söker, vi har ett större urval av produkter!

Våra produkt- och miljöbilder ger förslag och inspiration till hur ert kontor kan se ut. Alla produkter kan beställas för leverans. Inom Offix Concept kan du som kund välja andra uttryck i form av format, storlek, färg och materialval.

Har ni funderingar kring kontorsmöbler eller övrig inredning så får ni gärna höra av er till oss så ska vi berätta hur vi kan hjälpa er med inredning av ert kontor. Vi arbetar även med 2D ritningar tillsammans med 3D visualiseringar för att presentera våra förslag till dig som kund. Läs mer under fliken om oss.