Konferensbord halvmåneformad 4 platser, Offix

Art.nr: OXKBHM4

Art.nr: OXKBHM4

4 480 SEK

Leveranstid 3-4 veckor

Offix konferensbord halvmåneformad 4 platser

Offix konferensbord har båt, oval och rektangulära bordskivor som standardformat. Båt och ovalformat skapar en bättre kontakt mellan konferensdeltagarna eftersom platserna längst ut kan sitta längre in. Kombinationen av bordsskivor utgår från det totala måttet som bordet har. Varje plats räknas med 60 cm bredd. Gavlarna kan möbleras med 2 st. stolsplatser.

Underredet är standard med T-benstativ i silvergrå, svart, vit eller krom. Höjden kan mekaniskt justeras inom höjdintervallet 66-88 cm. Normalhöjd är 75 cm.

Offix konferensbord 4 har totala måttet 130 x 80 cm med en bordsskiva som är rektangulär med en halvrund kortsida. Med 2 st. T-ben. Mått och format är framtaget för att kunna passa i mindre mötesrum med trängre mått, den raka gaveln kan placeras mot en av väggarna. Formatet skapar en hög effektivitet i små utrymmen.

Offix tillbehör konferens finns det s k powerboxar med enkel eller dubbelöppning med olika bestyckningsmöjligheter. Boxen/boxarna kan placeras på det ställe/position i konferensbordsskivan där ni vill att placering skall vara, kontakta oss för utförande, val av placering och pris. Klicka på relaterade produkter eller klicka på: tillbehör konferens

Kontakta oss gärna om ni är intresserade av annat format, storlek, utförande och färg/kulör på bordsskiva, kant och T-benstativ eller annat stativ för pris och leveranstid.

Välj standardalternativen i rullgardinsmenyn!

Nedan i relaterade produkter finns det ett antal förslag på stolar till konferensbordet, för fler alternativ klicka på: mötes- & pausstolar