Konferensbord halvmåneformad 4 platser, Offix

Art.nr: OXKBHM4

Art.nr: OXKBHM4

5 950 SEK

Leveranstid 3-4 veckor

Offix konferensbord halvmåneformad 4 platser

Offix konferensbord har båt, oval och rektangulära bordskivor som standardformat. Båt och ovalformat skapar en bättre kontakt mellan konferensdeltagarna eftersom platserna längst ut kan sitta längre in. Kombinationen av bordsskivor utgår från det totala måttet som bordet har. Varje plats räknas med 60 cm bredd. Gavlarna kan möbleras med 2 st. stolsplatser.

Underredet är standard med T-benstativ med standard flexibel rambalk i silvergrå, svart, vit eller krom. Höjden kan mekaniskt justeras inom höjdintervallet 66-88 cm. Normalhöjd är 75 cm.

Offix konferensbord 4 har totala måttet 130 x 80 cm med en bordsskiva som är rektangulär med en halvrund kortsida. Med 2 st. T-ben. Mått och format är framtaget för att kunna passa i mindre mötesrum med trängre mått, den raka gaveln kan placeras mot en av väggarna. Formatet skapar en hög effektivitet i små utrymmen.

Som tillbehör konferens finns det s k powerboxar med enkel eller dubbelöppning med olika bestyckningsmöjligheter. Boxen/boxarna kan placeras på det ställe/position i konferensbordsskivan där ni vill att placering skall vara i konferensbordskivan, T-benstativ med ramrör och breddsats som tillbehör, som ni kan se med vår hålbildskiss. Kontakta oss för utförande, val av placering och pristillägg. Klicka på relaterade produkter eller klicka på: tillbehör konferens

  • Val av powerbox är ett tillbehör som är i tillägg (tilläggspris) till konf.bordet.
  • Till powerbox tillkommer (tilläggspris) ett annat ramverk till T-benstativ för hålrum och utrymme.

Kontakta oss gärna om ni är intresserade av annat format, storlek, utförande och färg/kulör på bordsskiva, kant och T-benstativ eller annat stativ för pris och leveranstid.

Välj standardalternativen i rullgardinsmenyn!

Nedan i relaterade produkter finns det ett antal förslag på stolar till konferensbordet, för fler alternativ klicka på: mötes- & pausstolar