Konferensbord båtformad rak 6 platser, Offix

Art.nr: OXKBB6B

Art.nr: OXKBB6B

4 233 SEK 4 980 SEK

Leveranstid 3-4 veckor

Offix konferensbord båtformad 6 platser

Offix konferensbord har båt, oval och rektangulära bordskivor som standardformat. Båt och ovalformat skapar en bättre kontakt mellan konferensdeltagarna eftersom platserna längst ut kan sitta längre in. Kombinationen av bordsskivor utgår från det totala måttet som bordet har. Varje plats räknas med 60 cm bredd. Gavlarna kan möbleras med 2 st. stolsplatser.

Erbjudandepris med fina 15% rabatt, beställ NU!

Underredet är standard med T-benstativ i silvergrå, svart, vit eller krom. Höjden kan mekaniskt justeras inom höjdintervallet 66-88 cm. Normalhöjd är 75 cm.

Offix konferensbord 6B har totala måttet 180 x 100/70 cm med en hel båtformad bordsskiva. Med 2 st. T-ben. Mått och format är framtaget för att kunna passa i mindre mötesrum med trängre mått, den bredare gaveln kan placeras mot en av väggarna. Formatet skapar en hög effektivitet i små utrymmen.

Offix tillbehör konferens finns det s k powerboxar med enkel eller dubbelöppning med olika bestyckningsmöjligheter. Boxen/boxarna kan placeras på det ställe/position i konferensbordsskivan där ni vill att placering skall vara, kontakta oss för utförande, val av placering och pris. Klicka på relaterade produkter eller klicka på: tillbehör konferens

Kontakta oss gärna om ni är intresserade av annat format, storlek, utförande och färg/kulör på bordsskiva, kant och T-benstativ eller annat stativ för pris och leveranstid.

Välj standardalternativen i rullgardinsmenyn!

Nedan i relaterade produkter finns det ett antal förslag på stolar till konferensbordet, för fler alternativ klicka på: mötes- & pausstolar