Box Soffa till landskapet!

Box Soffa till landskapet!

Offix Box är en stilren och yteffektiv soffa som är bekväm att sitta i. Box soffan passar speciellt in i områden och ytor som mittkärnor i kontorslandskap eller avsatta ytor för mer avslappade möten, reception- och loungeytor.

Offix Box Soffa

Offix Box är en stilren och yteffektiv soffa som är bekväm att sitta i, ingår i en serie med olika format storlekar och höjd, som kan fristående kombineras i olika format/storlekar efter behov. Formen/designen är mjuka hörn på ryggdynor, övergångar till sido- & bakstycke och tak. Sofforna är tillverkade med en kärna av plywood, sits och rygg med minnesskum och polyuretanskum, tygskarvar med utanpåliggande sömn (se bilder), i högsta hantverkskvalitét. Benen är runda i lackad metall i valbara kulörer eller metal med trähölje.

Klädsel finns i många olika tyger och tygkulör i olika textur, läder och konstläder i olika kulörer.

Box soffan passar speciellt in i områden och ytor som mittkärnor i kontorslandskap eller avsatta ytor för mer avslappade möten, reception- och loungeytor. Med sidostycken och högrygg fungerar en enskild soffa och grupp avskärmade i en öppen yta som kontorslandskap, lounge och receptionsyta.

Läs mer om Offix Loungesoffa