Offix Reception & Butiksdiskar!

Offix Reception & Butiksdiskar!

Offix Receptionsdiskar finns i 5 standard format, rak front, rak front med 90 graders sida, rak front med 90+90graders sidor, rak front med 45+45graders sidor och rak front med 45 graders sida i angivna mått. Eller annat format och storlek enligt era önskemål. Färg/dekor och materialval utifrån ert behov, kan kombineras i olika färg/dekor.

Offix Receptionsdiskar i 5 grundformat

I vår produktion kan vi vara flexibla i framtagning av våra produkter t ex receptionsdiskar och butiksdiskar. Anpassa och designa produkten efter ert önskemål i val utförande av färg/dekor, storlek och format. Vårt arbetssätt ger oss möjligheten att ge er ett mycket bra pris även när det är specialanpassning. Vi jobbar med olika material och konstruktionslösningar t ex inåtlutande fronter för att skapa en högre visuell närvaro av disken. Kabelfack på insidan för kablage mm.  

Till disken erbjuder vi t ex specialbordsskivor i 45 graders vinkel med elstativ som är anpassade till den vinkeln. Arbetsmöbler till disken som höj och sänkbara skrivbord med kontorsstolar för ett aktivt stödjande sittande, förvaringar mm. 

För att förstärka ert uttryck kan vi förse disken med leadbelysning under toppskiva och nertill vid sparklist. Vi kan fräsa in er logotype, ert namn eller något annat budskap i laminatet. Stilrena loungemöbler till den omliggande ytan kring disk för besökare.

Hör av er med ert behov, ritning eller mått på aktuella yta. Vi hjälper er gärna med förslag på format, design och funktion!

Läs mer om Offix Receptionsdiskar