Skrivytor och skrivtavlor i stilren design i många olika utförande!

Skrivytor och skrivtavlor i stilren design i många olika utförande!

Designade skrivtavlor & skrivytor i härdat glas i 24 olika standard färger, finns även i matt skrivyta. Låt skrivytan bli en del av interiören, tillför lätt tillgängliga mobila glasskrivtavlor till alla typer av arbetsytor, mötes & konferensrum, kontor & landskap, utbildningslokaler, lounge & allmänna ytor.

Offix Skrivtavla Space
Skrivytan är magnetisk i vit färg med fasade kanter, utan någon ram som ger ett stilrent och svävande intryck, blir en del av eller förstärker interiören. 

Skrivtavlan Space kan kopplas ihop i flera enheter (möjlighet till många sammankopplade) i liggande eller stående format. Skrivtavlorna kopplas ihop med kopplingsbeslag som skapar en jämn kopplingsyta/skarv utan några förhöjningar (under 1 mm). 

Skrivytan är e3 cerfifierad 99% återvinningsbar med 30 års garanti på skrivytan.

Offix glasskrivtavla vit eller i olika färger
En glasskrivtavla i olika färger och mått utan ram eller kanter som ger ett stilrent och svävande intryck, blir en del av eller förstärker interiören. Glasskrivtavlan är magnetisk, på ytan kan olika tillbehör som pennor, magneter och taveltork appliceras. Infästningbeslagen är dolda på baksidan av tavlan.

Glasskrivtavlan finns även med mattyta som inte reflekterar ljuset vid t ex projicering eller avfotografering av ritad text och bild.

Finns i olika storlekar som passar till konferensrum och mindre mötesrum eller som en kombinerat anslag- och skrivtavla till arbetsplatsen i kontorsrummet. Glasskrivtavlan kan kopplas ihop i flera enheter (möjlighet till många sammankopplade) i liggande eller stående format.

Glasskrivtavlorna finns även i en unika semimatt glasyta utan reflektioner för t ex projektion, som fungerar lika bra att skriva och sudda på, kontakta oss för pris!

Kontakta oss för en färgkarta (24 standarfärger), vi kan även erbjuda er färg utifrån er NCS färgkod.

Mobila skrivtavlor i olika varianter till kontoret, utbildningslokaler, konferens & mötesrum
Välj mobila glasskrivtavlor i färger som passar er miljö. Med en funktionell skrivyta som är magnetisk och skrivpennor i olika färger som passar glasskrivtavlans färg. I en tilltalande design och utförande som lyfter miljön! 

Läs mer om Offix whiteboardtavlor och skrivtavlor