Offix Ståmattor & Arbetsmattor! Erbjudandepriser 15% kundrabatt!

Offix Ståmattor & Arbetsmattor! Erbjudandepriser 15% kundrabatt!

Vid statiskt stående och på hårda underlag under längre tidsperioder uppstår förslitningsskador och obalanser i kroppen.

Offix Ståmattor & Arbetsmattor!

För att motverka det och stödja redan uppkomna skador och förslitningar erbjuder vi ArbetsStåmattor och Ståmattor i högsta materialkvalitét i polyuretan - Svensk tillverkade. I standardmått och i anpassade mått och format.

Offix ståmatta & Arbetsmatta är en produkt och ett komplement till ett aktivt stående under arbetet vid arbetsplatsen på kontoret med höj och sänkbart skrivbord, vid stående arbete i produktionen, receptionsmiljöer till kontor - hotell mm, olika typer av butiker, offentliga miljöer inom vård och omsorg som sjukhus, tandläkare mm. I hemmiljön till hemkontoret, köket eller tvättstugan mm. .Inom tillverkning/produktion som monterings-stationer & produktionslinjer mm. Offentliga miljöer som t ex hotell, restaurang, flygplatser, tågstationer, gymanläggningar, lekland, sjukhus, vårdcentraler, tandläkare, butiker-butiksdiskar, skolor, labbmiljöer mm. Passar in i alla torra miljöer.

Läs mer om Offix ståmattor och arbetsplatsmattor