Kub Soffa till landskapet!

Kub Soffa till landskapet!

Offix Kub är en stilren och yteffektiv soffa som är bekväm att sitta i. Kub soffan passar speciellt in i områden och ytor som mittkärnor i kontorslandskap eller avsatta ytor för mer avslappade möten, reception- och loungeytor.

Offix Kub Soffa

Offix Kub är en stilren och yteffektiv soffa som är bekväm att sitta i, ingår i en serie med olika format storlekar och höjd, som kan fristående kombineras i olika format/storlekar och enheter efter behov. Formen/designen är raka hörn på ryggdynor, övergångar till sido- & bakstycke. Sofforna är tillverkade med en kärna av plywood, sits och rygg med minnesskum och polyuretanskum, i högsta hantverkskvalitét. Benen är fyrkantig mått 20x20 mm i krom eller lackad metall i valbara kulörer som tillbehör.

Klädsel finns i många olika tyger och tygkulör i olika textur, läder och konstläder i olika kulörer.

Kub soffan passar speciellt in i områden och ytor som mittkärnor i kontorslandskap eller avsatta ytor för mer avslappade möten, reception- och loungeytor. Med sidostycken och högrygg fungerar en enskild soffa och grupp avskärmade i en öppen yta som kontorslandskap, lounge och receptionsyta.

Läs mer om Offix Kub Soffa