Hemkontoret-Jobba Hemifrån! Litet höj & sänkbart skrivbord! Välj din design! Svensktillverkat!

Hemkontoret-Jobba Hemifrån! Litet höj & sänkbart skrivbord! Välj din design! Svensktillverkat!

Hemkontoret-Jobba Hemifrån hela dagarna med Full Ergonomi, arbetsmiljön lika viktig på hemkontoret! ERBJUDANDEPRISER!
Välj din design anpassad till hemmiljön! Alla produkter Svensktillverkade!
Litet höj & sänkbart skrivbord - unika mått på bordsskiva! Många mått & dekor/färger att välja mellan! Eller gör om ditt befintliga skrivbord till höj & sänkbart med våra elstativ!

Jobba hemifrån med Litet höj- och sänkbart skrivbord (finns med hjul) med Full ergonomi som på kontoret med supportstol och ljudabsorberande bordsskärm. Vi har många mindre alternativa mått på bordsskiva för att kunna passa in i hemmiljön. Och många alternativa färg/dekorer på bordsskiva och färg på elstativ (finns med hjul), välj form, tyg och tygkulör på ljudabsorberande bords- och golvskärm (finns med hjul) för en anpassad design till hemmiljön. Kombinera med kontorsstol, ståmatta och kabelränna.

Om ni som företag/organisation skall ställa om ert arbetssätt med hemmakontoret som en del av ert sätt att fortsatt bedriva verksamhet, hjälper vi gärna er med eventuella förändringar i er kontorsmiljö och era hemmakontor:

• Vi tar gärna fram förslag och hjälper till med era eventuella behov av ergonomiska möbler till era medarbetares hemmakontor.

• Vi tillhandahåller lista för val av produkt, utförande, mått och tillbehör mm som ni kan använda internt.

• Vi levererar och monterar till varje hemmakontor.

Läs mer om möbler till hemmakontoret 

Gör om ditt befintliga hem-skrivbord så att bordet blir höj & sänkbart! Ge oss dina måttuppgifter på befintlig bordsskiva så gör vi bordet höj & sänkbart. Med våra senaste elstativ OFFIX HS3x SITT&STÅ som är den senaste generationen elstativ, flexibla till olika mått i högsta kvalitét, svensk tillverkade.

Läs mer om Litet höj & sänkbart skrivbord

Läs mer om elstativ till befintligt skrivbord

Läs mer om ljudabsorberande bordsskärm som moln

Läs mer om full ergonomiska supportstolar

Erbjudandepriser motsvarande 15-25% kundrabatt