Bordsskärm, ljudabsorberande, topp moln tyg, Offix

Art.nr: OXBST LDAMoln Tyg

Art.nr: OXBST LDAMoln Tyg

3 052 SEK 3 590 SEK

Leveranstid 3-4 veckor

Ljudabsorberande bordsskärm, tyg, toppmonterad, Offix

► Svensk tillverkat av högpresterande ljudabsorberande material i återvunnen polyuester i utvecklad densitet (hålrum som reducerar ljudreflexerna) – labbtestat (testprotokoll) 100% miljövänlig.
► Ljudabsorberar i första ljudskiktet vid arbetsplatsen=ljudkällan.
► Snygg design som utvecklar interiören, med många standardkulörer och tyg att välja mellan. Helklädda i tyg och sömnad i högsta hantverkskunnande, små fina eleganta beslag.
► Enkel montering med klämfäste, förskjutet klämfäste vid rundande hörn.
► Vi skräddarsyr ljudabsorbenter efter ert behov.

Erbjudandepris med fina 15% rabatt, beställ NU!

Offix LDA Bordsskärm topp moln i tyg finns standard i olika tyger och tygkulörer, breddmått är 800, 900, 1000, 1100 och 1200 mm, monteras uppe på bordsskivan med klämfäste. Utvecklad i unik molnformig design för att tillföra interiör och design som ger mervärde i t ex hemmiljön.

Beteckningen LDA står för högsta utprovad (utvecklad & labbtestad) materialkvalitét för ljudabsorption och ljudreduktion.

Till skrivbord och arbetsplatser: bordsskärmar (även golvskärmar) som ljudabsorbenter och avskärmning i högsta ljudabsorberande kvalitét avseende ljudabsorption i tjocklek 50 mm i olika utförande. Vi rekommenderar denna bordsskärm om ni vill ha högsta kvalitét för ljudabsorption och ljudreduktion av ljudreflexer. Skrivborden och ytorna till skrivborden blir mindre och mindre vilket skapar mer och mer ljudreflexer.

Bordsskärmen fungerar som första skiktet för ljudabsorption av ljudreflexer som uppstår vid varje arbetsplats, det är mycket värt att ljudreducera så mycket som möjligt vid arbetsplatsen för att skapa ljudhygien i lokalen. Och komplettera med andra ljudabsorbenter i lokalen. Finns som topp- eller frontmonterad med eller utan funktionslist för olika tillbehör som hyllvarianter, monitorfäste, belysning mm. I standardtyger och tygkulörer eller kundvalt tyg. I standardmått eller specialmått. 

Ljudabsorberande och reducerade förmåga av ljudreflexer, ljudhygien:
Vår ljudabsorbenter håller högsta ljudabsorberande förmåga att reducera ljudreflexer, genom det material som vi har framtagit och utvecklat för ljudabsorption. Materialet har en framtagen densitet (recept) och tjocklek (minst 50 mm) som verkar i det frekvensområde som miljön avser (finns testprotokoll att tillgå). Materialet är tillverkat av och består av ett miljövänligt material av återvunna petflaskor/polyester som inte avger farliga partiklar för inandning i arbetsmiljön. Fuktinnehållet i materialet är endast 0,4%, det kan inte utvecklas någon form av bakterietillväxt.

Toppmonterad bordsskärm sitter uppepå bordsskivan (med skärmens tjocklek 50 mm). Infästningsbeslag med klämfäste till toppmonterade bordsskärmar. Klämfäste ingår som passar till bordsskivor upptill 30 mm tjocklek. Till tjockare bordsskiva finns klämfäste med käftöppning upptill 40 mm.

Vi skickar gärna materialprov på det ljudabsorberande materialet, kontakta oss för utskick!

Standardtyger är Camira Lucia eller Cara, se bifogade pdf-filer, vi skickar gärna provtygkarta för ert val av tyg och tygkulör. Kontakta oss för tygprovkartor, val att tyg och tygkulör. Vi erbjuder även andra tyger och kundanpassat tygval.

Välj tyg och tygkulör fritt från pdf-filerna (ingår i priset), ange ditt tygval i rullgardinsmenyn och kulörval i kommentarfältet.
 
Standardtyg Camira Cara     765 Kb
Standardtyg Camira Lucia     793 Kb

Om ni behov av andra mått på bredd och höjd, vi kan tillverka och leverera i specialmått, eller annat tygval, kontakta oss för ert behov.

Vid behov av ett större antal bordsskärmar, kontakta oss och begär offert!

Välj standardbredd (andra mått vid förfrågan), tygkulör i rullgardinmenyn, ange vald tygkulör i kommentarfältet.

Kombinera den ljudabsorberande (LDA) bordsskärmen med arbetsplats produkter genom att klicka på bordsskivorhöj- och sänkbara elstativfasta skrivbordkontors- & arbetsstolar och tillbehör skrivbord, eller någon av dom relaterade produkter nedan.