Kontorsstol, ryggstöd, Offix

Art.nr: OXT RS

Art.nr: OXT RS

790 SEK 990 SEK

Leveranstid 10 till 15 arbetsdagar

Offix Ryggstöd är ett justerbart stöd för ryggen och svanken i en unik kombination av material bestående av Memory Foam och stödjande Gel.

Rygg & svankstödet är utformat för att avhjälpa trötthet och smärta i nederdelen av ryggen samt att förbättra kroppshållningen. Den ger stöd och avlastar både ryggmuskler och ryggradens diskar samt säkrar att ryggraden hålls i rätt position.

Materialen är s.k. Memory Foam i kombination med stödjande Gel. Memory Foam utvecklades av NASA under 1970-talet för att minimera gravitationstryck och för att ge astronauter en bättre komfort. Materialet har sedan utvecklats och används nu ofta för behandling av ryggproblem.

Rygg & svankstödet är beklätt med ventilerande mesh-tyg i svart färg, som enkelt kan tas av och tvättas.

Utformningen och storleken av rygg & svankstödet är rejält tilltagen för att ge optimal avlastning. Den markerade kurvaturen gör att ryggraden är i avlastande och korrekt position. Nederdelen av rygg & svankstödet är svagt indragen för att kroppen skall erhålla en bra sittdynamik och ge extra plats åt svanskotan.

Det finns elastiska remmar på produkten med rejält snäppfäste så att rygg & svankstödet kan fästas på alla typer av kontorsstolar och stolar.


Produktprestanda
  • Elastiska remmar med snäppfäste för anpassning till olika stolar.
  • Väl tilltagen storlek och utformning.
  • Ventilerande meshtyg för optimal komfort.
  • Material är högdensitets Memory Foam och stödjande Gel.
  • Färg svart.
Produktgaranti 2 år

Välj i rullgardinsmenyn