Förvaringar

Visa produkter

OFFIX FÖRVARINGSERIE F erbjuder full flexibilitet i funktion - storlek och utförande, vi erbjuder gärna lösningar med dina önskemål utanför vår standard!

Funktionen kan du påverka genom val av olika typer av förvaringar. Förvaringar kan delas in olika funktionskategorier, bakom-, bredvid och under skrivbordet samt förvaringar efter väggpartier eller som avdelare i ett landskap. Olika val kräver mer eller mindre lokalyta. En typ av förvaring kan kombineras med en annan förvaring. T ex bakomförvaring med en under skrivbordet som ett komplement eller en öppen och en delvis öppen förvaring med skåpdörrar osv.

Förvaringslösningarna med skjutdörrar och s k containerlösning skapar maximal yteffektivitet eftersom det inte krävs någon yta för dörröppning.

Alla förvaringarna kan bestyckas med tillbehör inne i förvaringen t ex mappexpansion - ställning för hängmappar eller insatslåda för mindre kontorsbestyr istället för rullhurts som står under skrivbordet och konkurrerar om benutrymmet.

Vid val av förvaring kan du välja/påverka utförandet i val av laminatfärg/dekor, träslag (fanér), kantlist i träslag eller färg och struktur på ABS-list på stomme, skjutdörr, dörr och frontparti. Underrede kan vara sockel, ben eller medar i olika utförande.

Designa din egen förvaring hos Offix - vi kan tillfredställa dina behov till rimliga priser, ofta till standardpriser!

Kontakta oss gärna med era önskemål och behov!