Bordsskärm, tyg, front sida, basic, Offix

Art.nr: OXBS Basic Tyg Sida

Art.nr: OXBS Basic Tyg Sida

510 SEK 600 SEK

Leveranstid 1-2 veckor

Offix Sidobordsskärm Basic frontmonterad

Offix Sidobordsskärm Basic front i tyg
finns standard i olika tygkulörer, bredd är 70, 80 cm och höjdmåttet är 51,5 cm (45 cm ovan bordsskivekant) i skrivbordsskivans sidokant (kan även monteras i bakkant till mindre skrivbord), monteras framför kanten på bordsskivan med vinkelfäste. Utvecklad i stilren design för att harmonisera i miljön.Skapa distansering i mellan arbetsplatser och ytor i kontorsmiljön.

Erbjudandepris med fina 15% rabatt, beställ NU!

Till skrivbord och arbetsplatser: bordsskärmar som avskärmning i tjocklek 22 mm i olika breddmått. Vi rekommenderar denna bordsskärm när avskärmningen är viktigare än ljudreduktion i miljön. Kombinera sidobordsskärmen på ena eller båda sidorna med bordsskärm i bakkant för att skärm av på sidorna i arbetsplatsgrupper eller mot gångstråk mm. Till höj- och sänkbara skrivbord rekommenderas bordsskärmar på varje skrivbord eftersom skrivborden går upp och ner och hamnar i olika höjd.

Bordsskärmen består av en spånskiva tjocklek 16 mm, med en VB2240 skum 3 mm ovanpå på vardera sida, klädd med tyg.

Frontmonterad bordsskärm sitter framför bordsskivan (med skärmens tjocklek 22 mm). Infästningsbeslag med vinkelfäste till frontmonterade bordsskärmar i silvergrå färg ingår. Som tillbehör finns klämfäste i 3 färger, silvergrå, svart och vit färg. 2 st. till skärmbredd 70-80 cm.

Standardtyg är Berta, se bifogade bild med tygkarta och tygkulör.

Angiven leveranstid gäller för grå eller svart tygkulör.
Övriga tygkulör har leveranstid cirka 4-5 arbetsveckor.

Vid behov av ett större antal bordsskärmar, kontakta oss och begär offert!

Välj storlek i bredd och tygkulör, vid val av annan tygkulör enligt tygkartan ange vald kulör i kommentarfältet.

Kombinera avskärmningen med arbetsplats produkter genom att klicka på bordsskivorhöj- och sänkbara elstativfasta skrivbordkontors- & arbetsstolar och tillbehör skrivbord, eller någon av dom relaterade produkter nedan.