Konferensstol, Meet, Offix

Art.nr: OXM

Art.nr: OXM

2 287 SEK 2 690 SEK

Leveranstid 4-5 veckor

Offix Meet Stol

Meet har designen som fungerar i alla sittande möten, den är allmänt tilltalande med stilren design som ger ett kraftfullt intryck och mycket hög sittkomfort. Raka linjer som är lätt avrundade i hörnen. Sitsen med rygg och sits är stoppad med hel klädsel. Som tillbehör har stolen till modellerna (ej till medar) med stativ en fjäderbelastad vipmekanism som skapar extra sittkomfort med en bakåtrörelse. Underrede finns med fotkryss, medar och hjulstativ. Med och utan armstöd. med krysstativ är stolen snurrbar 360 grader.

Passar in som sittmöbel i olika utförande i tyg, läder, konstläder i olika färg/kulör och textur. Fungerar i miljöer som konferens och mötesrum, pausytor i kontorslandskap, besök & lounge, receptions och väntytor mm.

Välj standardtyg Camira Era (finns fler kulörer, begär tygkarta), klicka på standardtyg Camira Era för kunna välja mellan alla kulörer, välj i utförande rullgardinsmenyn eller ange vilken kulör i kommentarsfältet.

Standardtyg Camira Era       

Kontakt oss gärna med ert önskemål på färg/kulör på tyg, konstläder eller läder.

Erbjudandepris med fina 15% rabatt, beställ NU!

Det finns olika typer av konferensbord och olika bord som passar, välj genom se nedan relaterade produkter eller genom att klicka på: konferensbord och olika typer av bord.
 
Specifikation:
Total höjd: 86-97 cm
Stolsbredd: 64 cm
Stolsdjup: 67 cm
Höjd sits: 41-52 cm
Bredd sits: 49 cm
Sittdjup sits: 43 cm
Vikt: 12 kg 

Det är viss variation på måtten mellan stolsvarianterna, framförallt i höjdlägen beroende på vilket underrede som är.