Offix Ljudabsorbent Tak

Art.nr: OXLDAT

Art.nr: OXLDAT

Offereras

Leveranstid 15 till 20 arbetsdagar

Offix ljudabsorbent takhängande klädd i tyg (tyg med print i eget motiv/logotype/bild) finns standard i olika tyger & tygkulörer, format och mått

Till miljöer som kan behöva förstärkning av en ljudabsorbent som kontorsrum, öppna landskap, mötes- och konferensrum, pentry- och pausyta mfl, produktion/tillverkningsytor, labbytor, fest & eventlokaler, hotell & restaurang, mässlokaler, samlingslokaler, butik och kommersiella lokaler mfl. Ljudabsorbenten täcker en viss yta och kan även fungera som en del av interiören genom val av format, storlek, tyg & färg/kulör och/eller printat motiv (se vår produkt ljudabsorbent med print).

Ljudabsorberande och reducerade förmåga av ljudreflexer, ljudhygien:
Vår ljudabsorbenter håller högsta ljudabsorberande förmåga att reducera ljudreflexer, genom det material som vi har framtagit och utvecklat för ljudabsorption. Materialet har en framtagen densitet och tjocklek (minst 50 mm) som verkar i det frekvensområde som miljön avser (finns testprotokoll att tillgå). Materialet är tillverkat av och består av ett miljövänligt material av återvunna petflaskor/polyester som inte avger farliga partiklar för inandning i arbetsmiljön.

Formatet kan vara kvadrat, rektangulär, rund, cylindrisk mm. Monteras och hängs i taket via distanspinne (finns i olika längder) med magnet och takfäste, eller vajer och vajerfäste. Placering kan göras i olika höjder som skapar en 3 dimensionell rumsupplevelse.

Kontakta gärna oss för ett förslag på utseende och utformning av ljudabsorbenter i relation till aktuella ytor och rum med ytskickt och möblering som skisser och referensbilder.

Det finns många tyger och tygkollektioner att välja mellan, vi kan skicka provtygkartor på våra standardtyger (även på ert tygval) och materialprov på det ljudabsorberande materialet.

Kontakta oss för diskutera ert behov och för vårt förslag/offert!