Ljudabsorbent, tak rund, plåtram, tyg, Offix

Art.nr: OXLDATR PR

Art.nr: OXLDATR PR

1 947 SEK 2 290 SEK

Leveranstid 3-4 veckor

Takmonterade Ljudabsorbenter, runda med plåtram, Offix

► Svensk tillverkat av högpresterande ljudabsorberande material i återvunnen polyuester i utvecklad densitet (hålrum som reducerar ljudreflexerna) – labbtestat (testprotokoll) 100% miljövänlig.
► Snygg design som utvecklar interiören, med många standardkulörer och tyg att välja mellan. Helklädda i tyg och sömnad i högsta hantverkskunnande, små fina eleganta beslag.
► Enkel montering med en fästpunkt i tak, magnetfäste, distanspinne.
► Vi skräddarsyr ljudabsorbenter efter ert behov.

Erbjudandepris med fina 15% rabatt, beställ NU!

Offix ljudabsorbent takmonterad klädd i tyg finns i standardformat rund diameter 58 resp 78 cm i vit tygkulör Camira Lucia (Adobe YB165) med vit plåtram med takfäste (en fästpunkt) med vit distanspinne 100 mm och magnetfäste (25 kg magnet).

Ljudabsorbenten kan enkelt tas ner och rengöras från damm, är lätt att flytta. Tillbehör distanspinne, kan monteras 1-3 stycken (100-300 mm), större avstånd mellan tak och ljudabsorbent - bättre ljudreduktion underifrån och ovanifrån. Längre avstånd med vajer och vajerfäste, upptill 4 m.

Till miljöer som kan behöva förstärkning av en ljudabsorbent som kontorsrum, öppna landskap, mötes- och konferensrum, pentry- och pausyta mfl, produktion/tillverkningsytor, labbytor, fest & eventlokaler, hotell & restaurang, mässlokaler, samlingslokaler, butik och kommersiella lokaler mfl. Ljudabsorbenten täcker en viss yta och kan även fungera som en del av interiören genom val av format, storlek, tyg & färg/kulör och/eller printat motiv (se vår produkt ljudabsorbent med print).

Ljudabsorberande och reducerade förmåga av ljudreflexer, ljudhygien:
Vår ljudabsorbenter håller högsta ljudabsorberande förmåga att reducera ljudreflexer, genom det material som vi har framtagit och utvecklat för ljudabsorption. Materialet har en framtagen densitet och tjocklek (minst 50 mm) som verkar i det frekvensområde som miljön avser (finns testprotokoll att tillgå). Materialet är tillverkat av och består av ett miljövänligt material av återvunna petflaskor/polyester som inte avger farliga partiklar för inandning i arbetsmiljön.

Formatet kan vara kvadrat, rektangulär, rund, cylindrisk mm. Monteras och hängs i taket via distanspinne (finns i olika längder) med magnet och takfäste, eller vajer och vajerfäste. Placering kan göras i olika höjder som skapar en 3 dimensionell rumsupplevelse.

Kontakta gärna oss för ett förslag på utseende och utformning av ljudabsorbenter i relation till aktuella ytor och rum med ytskickt och möblering som skisser och referensbilder.

Det finns många tyger och tygkollektioner att välja mellan, se bifogade pdf-filer, vi kan skicka provtygkartor på våra standardtyger (även på ert tygval) och materialprov på det ljudabsorberande materialet. 

Välj tyg och tygkulör fritt från pdf-filerna (ingår i priset), ange ditt tygval i rullgardinsmenyn och kulörval i kommentarfältet.
 
Standardtyg Camira Cara     765 Kb
Standardtyg Camira Lucia     793 Kb

Kontakta oss för diskutera ert behov och för vårt förslag/offert!

Väj standardformat och storlek i rullgardinsmeny, ange vald kulör i kommentarfältet.