Bordsskärm, ljudabsorberande, utdragbar tyg, Offix

Art.nr: OXBSSE LDA Tyg

Art.nr: OXBSSE LDA Tyg

4 922 SEK 5 790 SEK

Leveranstid 3-4 veckor

Ljudabsorberande bordsskärm, tyg, topp eller front monterad, Offix

► Svensk tillverkat av högpresterande ljudabsorberande material i återvunnen polyuester i utvecklad densitet (hålrum som reducerar ljudreflexerna) – labbtestat (testprotokoll) 100% miljövänlig.
► Ljudabsorberar i första ljudskiktet vid arbetsplatsen=ljudkällan.
► Snygg design som utvecklar interiören, med många standardkulörer och tyg att välja mellan. Helklädda i tyg och sömnad i högsta hantverkskunnande, små fina eleganta beslag.
► Enkel montering med klämfäste, förskjutet klämfäste vid rundande hörn.
► Vi skräddarsyr ljudabsorbenter efter ert behov.

Erbjudandepris med fina 15% rabatt, beställ NU!

Offix LDA Slide bordsskärm topp el front i tyg är en unikt utvecklad bordsskärm med utdragbar sida för att kunna skärma av och öka den ljudabsorberande ytan till skrivbordet. Det passar mycket bra till skrivbord i grupp, för att kunna skapa en större integritetszon mellan skrivborden och mer ljudabsorberande yta, även till fristående skrivbord. Finns med rak eller rundade hörn.

Finns standard i olika tyger och tygkulörer, bredd och höjd mått, front är monterad framför bordsskivekanten med vinkelfäste och topp är monterad uppepå bordsskivekanten. Utvecklad i stilren design för att harmonisera i miljön.

Beteckningen LDA står för högsta utprovad (utvecklad & labbtestad) materialkvalitét för ljudabsorption och ljudreduktion.

Till skrivbord och arbetsplatser: bordsskärmar (även golvskärmar) som ljudabsorbenter och avskärmning i högsta ljudabsorberande kvalitét avseende ljudabsorption i tjocklek 50 mm i olika utförande. Vi rekommenderar denna bordsskärm om ni vill ha högsta kvalitét för ljudabsorption och ljudreduktion av ljudreflexer. Skrivborden och ytorna till skrivborden blir mindre och mindre vilket skapar mer och mer ljudreflexer.

Bordsskärmen fungerar som första skiktet för ljudabsorption av ljudreflexer som uppstår vid varje arbetsplats, det är mycket värt att ljudreducera så mycket som möjligt vid arbetsplatsen för att skapa ljudhygien i lokalen. Och komplettera med andra ljudabsorbenter i lokalen. Finns som topp- eller frontmonterad. I standardtyger och tygkulörer eller kundvalt tyg. I standardmått eller specialmått. 

Ljudabsorberande och reducerade förmåga av ljudreflexer, ljudhygien:
Vår ljudabsorbenter håller högsta ljudabsorberande förmåga att reducera ljudreflexer, genom det material som vi har framtagit och utvecklat för ljudabsorption. Materialet har en framtagen densitet (recept) och tjocklek (minst 50 mm) som verkar i det frekvensområde som miljön avser (finns testprotokoll att tillgå). Materialet är tillverkat av och består av ett miljövänligt material av återvunna petflaskor/polyester som inte avger farliga partiklar för inandning i arbetsmiljön. Fuktinnehållet i materialet är endast 0,4%, det kan inte utvecklas någon form av bakterietillväxt.

Frontmonterad Slide sidobordsskärm har standardhöjder över skrivbordsskiva med 45 cm (total höjd 60 cm) och 60 cm (totalhöjd 75 cm) och har bredd 85 cm till bordsskiva med djup 80 cm. Toppmonterad bordsskiva har bredd 75 cm till bordsskiva med djup 80 cm (med skärmens tjocklek 50 mm). Infästningsbeslag med vinkelbeslag (även klämfäste kan användas) till frontmonterade bordsskärmar och klämfäste till toppmonterade bordsskärmar.

Vi skickar gärna materialprov på det ljudabsorberande materialet, kontakta oss för utskick!

Standardtyger är Camira Lucia eller Cara, se bifogade pdf-filer, vi skickar gärna provtygkarta för ert val av tyg och tygkulör. Kontakta oss för tygprovkartor, val att tyg och tygkulör. Vi erbjuder även andra tyger och kundanpassat tygval.

Välj tyg och tygkulör fritt från pdf-filerna (ingår i priset), ange ditt tygval i rullgardinsmenyn och kulörval i kommentarfältet.
 
Standardtyg Camira Cara     765 Kb
Standardtyg Camira Lucia     793 Kb

Om ni behov av andra mått på bredd och höjd, klämfäste, vi kan tillverka och leverera i specialmått, eller annat tygval, bordsskärmarna finns även med rundande hörn, kontakta oss för ert behov.

Till Slide utdragbar sidobordsskärm väljer ni vilken bredd och höjd, front eller toppmonterad bordsskärm som ni vill kombinera Slide med. Väljs på produktsidorna bordsskärm LDA topp eller frontmonterad.

Vid behov av ett större antal bordsskärmar, kontakta oss och begär offert!

Välj storlek i bredd och höjd, raka eller rundande hörn och tygkulör i rullgardinmenyn, ange vald tygkulör i kommentarfältet.

Kombinera den ljudabsorberande (LDA) bordsskärmen med arbetsplats produkter genom att klicka på bordsskivorhöj- och sänkbara elstativfasta skrivbordkontors- & arbetsstolar och tillbehör skrivbord, eller någon av dom relaterade produkter nedan.