Ljudabsorbent, hexagon 580, vägg, tyg, Offix

Art.nr: OXLDAVH580

Art.nr: OXLDAVH580

1 224 SEK 1 440 SEK

Leveranstid 1-2 veckor

Vägg Ljudabsorbenter, hexagon 580, tyg, Offix

► Svensk tillverkat av medelpresterande ljudabsorberande material i återvunnen polyuester i utvecklad densitet (hålrum som reducerar ljudreflexerna) – labbtestat (testprotokoll) 100% miljövänlig.
► Snygg design som utvecklar interiören, med många standardkulörer och tyg att välja mellan. Helklädda i tyg och sömnad i högsta hantverkskunnande, små fina eleganta beslag.
► Enkel montering med monteringsplatta och kardborre.
► Vi skräddarsyr ljudabsorbenter efter ert behov.

Erbjudandepris med fina 15% rabatt, beställ NU!

Offix ljudabsorbent hexagon, vägg klädd i tyg finns standard i olika tygkulörer,
mått 580 x 580 mm, tjocklek 50 mm, med klädda kanter. Koppla ihop flera till en enhet. 

Ljudreducerade prestanda: medium

Till miljöer som kan behöva förstärkning av en ljudabsorbent som hemmet, hemmakontoret, kontorsrum, öppna landskap, mötes- och konferensrum, pentry- och pausyta mfl, labbytor, fest & eventlokaler, hotell & restaurang, mässlokaler, samlingslokaler, butik och kommersiella lokaler mfl. Ljudabsorbenten täcker en viss yta och kan även fungera som en del av interiören genom val av format, storlek, tyg & färg/kulör och/eller tryckt/printat motiv (se vår produkt ljudabsorbent med print).

Ljudabsorberande och reducerade förmåga av ljudreflexer, ljudhygien:
Vår ljudabsorbenter håller medel eller högsta ljudabsorberande förmåga att reducera ljudreflexer, genom det material som vi har framtagit och utvecklat för ljudabsorption. Materialet har en framtagen densitet och tjocklek (minst 50 mm) som verkar i det frekvensområde som miljön avser (finns testprotokoll att tillgå). Materialet är tillverkat av och består av ett miljövänligt material av återvunna petflaskor/poyester som inte avger farliga partiklar för inandning i arbetsmiljön.

Formatet kan vara kvadrat, rund, rund välvd, rektangulär, hexagon, halvcylindrisk, trio, pussel, triangel. Monteras med nyckelhål eller skenbeslag för upphängning, till en större enhet finns kopplingsbeslag.

Kontakta gärna oss för ett förslag på utseende och utformning av ljudabsorbenter i relation till aktuella ytor och rum med ytskickt och möblering som skisser och referensbilder.

Standardtyg är Gabriel Hush, det finns 5 stycken standardkulörer, brun, rost, svartgrå, mörkgrå och grå. Det går att beställa övriga tygkulör från Hush med leveranstid motsvarande cirka 2-3 arbetsveckor (beroende på leveranstid från tygtillverkaren).

Välj tygkulör fritt från pdf-filen, annan kulör än standard välj "annan kulör" och ange ditt tygvalsnummer i rullgardinsmenyn och antal i kommentarfältet.
 
Standardtyg Gabriel Hush     1726 Kb

Kontakta oss för diskutera ert behov och för vårt förslag/offert!

Välj standard tygkulör i rullgardinsmenyn. Vid val av övriga tygkulör från tyget Gabriel Hush ange vald/valda och antal i kommentarfältet.