Ljudabsorbent, motiv, tyg, Offix

Art.nr: OXLDAP

Art.nr: OXLDAP

Offereras

Leveranstid 3-4 veckor

Offix ljudabsorbent med print på tyg i vit kulör i eget motiv/logotype/bild finns standard i olika format och mått.

Till miljöer som kan behöva förstärkning av en ljudabsorbent som kontorsrum, öppna landskap, mötes- och konferensrum, pentry- och pausyta mfl, produktion/tillverkningsytor, labbytor, fest & eventlokaler, hotell & restaurang, mässlokaler, samlingslokaler, butik och kommersiella lokaler mfl. Ljudabsorbenten täcker en viss yta och kan även fungera som en del av interiören genom val av format, storlek, tyg & färg/kulör och/eller printat motiv (se vår produkt ljudabsorbent med print).

Ljudabsorberande och reducerade förmåga av ljudreflexer, ljudhygien:
Vår ljudabsorbenter håller högsta ljudabsorberande förmåga att reducera ljudreflexer, genom det material som vi har framtagit och utvecklat för ljudabsorption. Materialet har en framtagen densitet och tjocklek (minst 50 mm) som verkar i det frekvensområde som miljön avser (finns testprotokoll att tillgå). Materialet är tillverkat av och består av ett miljövänligt material av återvunna petflaskor/polyester som inte avger farliga partiklar för inandning i arbetsmiljön.

Formatet kan vara kvadrat, rektangulär, rund mm. Monteras på vägg med nyckelhålsupphängning och/eller kopplingsbeslag mellan enheterna. En enhet kan bestå av 3 delar med bildpassning som en enhet upptill en storlek motsvarande B600 x H200 cm och alla mindre storlekar under maxstorleken. För print behövs det högupplösta bilder i motsvarande storlek min 4000px vid bredd 2000mm. Vi kan ta fram bildförslag (utifrån ert tema eller inriktning på vilken typ av bild) genom våra bildbanker. Kontakta oss för offert.

Kontakta gärna oss för ett förslag på utseende och utformning av ljudabsorbenter i relation till aktuella ytor och rum med ytskickt och möblering som skisser och referensbilder.

Det finns många tyger och tygkollektioner att välja mellan, vi kan skicka provtygkartor på våra standardtyger (även på ert tygval) och materialprov på det ljudabsorberande materialet.

Kontakta oss för diskutera ert behov och för vårt förslag/offert!