Ljudabsorbent, vägg, motiv, Offix

Art.nr: OXLDAP

Art.nr: OXLDAP

2 797 SEK 3 290 SEK

Leveranstid 3-4 veckor

Vägg Ljudabsorbenter, motiv, Offix

► Svensk tillverkat av högpresterande ljudabsorberande material i återvunnen polyuester i utvecklad densitet (hålrum som reducerar ljudreflexerna) – labbtestat (testprotokoll) 100% miljövänlig.
► Snygg design som utvecklar interiören, ert motiv eller motiv från bildbank, obegränsat urval. Helklädda i tyg och sömnad i högsta hantverkskunnande, små fina eleganta beslag.
► Enkel montering med nyckelhål eller skenbeslag.
► Vi skräddarsyr ljudabsorbenter efter ert behov.

Erbjudandepris med fina 15% rabatt, beställ NU!

Offix ljudabsorbent vägg klädd i tyg med printat motiv, tyg med print i eget motiv/logotype/bild, eget motiv som högupplöst bildfil eller från bildbank (se vår bildbank) i olika format och mått. Ljudabsorbenten blir även en yta för bildkommunikation i interiören, motivet kan vara natur, människor, miljöer, abstrakta motiv, mönster, produkter, logotyper, symboler, illustrationer, slogans mm!

Till miljöer som kan behöva förstärkning av en ljudabsorbent som kontorsrum, öppna landskap, mötes- och konferensrum, pentry- och pausyta mfl, produktion/tillverkningsytor, labbytor, fest & eventlokaler, hotell & restaurang, mässlokaler, samlingslokaler, butik och kommersiella lokaler mfl. Ljudabsorbenten täcker en viss yta och kan även fungera som en del av interiören genom val av format, storlek, tyg & färg/kulör och/eller tryckt/printat motiv (se vår produkt ljudabsorbent med print).

Ljudabsorberande och reducerade förmåga av ljudreflexer, ljudhygien:
Vår ljudabsorbenter håller högsta ljudabsorberande förmåga att reducera ljudreflexer, genom det material som vi har framtagit och utvecklat för ljudabsorption. Materialet har en framtagen densitet och tjocklek (minst 50 mm) som verkar i det frekvensområde som miljön avser (finns testprotokoll att tillgå). Materialet är tillverkat av och består av ett miljövänligt material av återvunna petflaskor/poyester som inte avger farliga partiklar för inandning i arbetsmiljön.

Formatet kan vara kvadrat, rektangulär, rund mm. Monteras på vägg med nyckelhålsupphängning eller med skenbeslag och kopplingsbeslag mellan enheterna. En enhet kan bestå av 2 delar med bildpassning som en enhet upptill en storlek motsvarande B200 x H120 cm och alla mindre storlekar under maxstorleken. För print behövs det högupplösta bilder i motsvarande storlek min 4000px vid bredd 2000mm. Vi kan ta fram bildförslag (utifrån ert tema eller inriktning på vilken typ av bild) genom våra bildbanker. Kontakta oss för offert.

Kontakta gärna oss för ett förslag på utseende och utformning av ljudabsorbenter i relation till aktuella ytor och rum med ytskickt och möblering som skisser och referensbilder.

Vi erbjuder även andra storlekar än standardstorlekar, kontakta oss med ert behov på storlek!

Se vår standardbildbank https://www.shutterstock.com/sv/ och finn ett motiv, ange bildnummer (bildkostnad kan tillkomma) eller maila oss ert bildmotiv som högupplöst bild (jpg format). I upplösning 4000px vid bredd 2000 mm.

Kontakta oss för diskutera ert behov och för vårt förslag/offert!

Välj standard storlekar  i rullgardinsmenyn. Ange vilken typ av motiv i kommentarsfältet, eget motiv eller från bildbank.