Ljudabsorbent, på glas, tyg, Offix

Art.nr: OXLDAPG

Art.nr: OXLDAPG

Offereras

Leveranstid 3-4 veckor

Offix ljudabsorbent i glas i tyg & tygkulör (print med olika mönster) i olika format och mått.

► Svensk tillverkat av högpresterande ljudabsorberande material i återvunnen polyuester i utvecklad densitet (hålrum som reducerar ljudreflexerna) – labbtestat (testprotokoll) 100% miljövänlig.
► Snygg design som utvecklar interiören, med många standardkulörer och tyg att välja mellan. Helklädda i tyg och sömnad i högsta hantverkskunnande, små fina eleganta beslag.
► Enkel montering med nyckelhål eller skenbeslag.
► Vi skräddarsyr ljudabsorbenter efter ert behov.

Till miljöer som kan behöva förstärkning av en ljudabsorbent som korridorer, kontorsrum, öppna landskap, mötes- och konferensrum, pentry- och pausyta mfl, fest & eventlokaler, hotell & restaurang, mässlokaler, samlingslokaler, butik och kommersiella lokaler mfl. Ljudabsorbenten täcker en viss yta och kan även fungera som en del av interiören genom val av format, storlek, tyg & färg/kulör och/eller printat mönster.

Ljudabsorberande och reducerade förmåga av ljudreflexer, ljudhygien:
Vår ljudabsorbenter håller högsta ljudabsorberande förmåga att reducera ljudreflexer, genom det material som vi har framtagit och utvecklat för ljudabsorption. Materialet har en framtagen densitet och tjocklek (minst 50 mm) som verkar i det frekvensområde som miljön avser (finns testprotokoll att tillgå). Materialet är tillverkat av och består av ett miljövänligt material av återvunna petflaskor/polyester som inte avger farliga partiklar för inandning i arbetsmiljön.

Olika format: rektangel - fyrkantig.

Funktioner: monterad på glasvägg - vägg med glasparti, fungerar även som insyningsskydd till kontorsrum mot korridor, konferens och mötesrum.

Kontakta oss gärna för ett förslag på utseende och utformning av ljudabsorbenter i relation till aktuella ytor och rum med ytskickt och möblering som skisser och referensbilder.

Det finns ett tyg med olika tygkulörer att välja mellan, eller med printat mönster på, vi kan skicka provtygkarta och materialprov på det ljudabsorberande materialet.

Kontakta oss för diskutera ert behov och för vårt förslag/offert!