Ljudabsorbent, takhängande, tyg, Offix

Art.nr: OXLDATH

Ljudproblem på kontoret?
Ljudproblem på kontoret?

Art.nr: OXLDATH

1 862 SEK 2 190 SEK

Leveranstid 3-4 veckor

Takhängande Ljudabsorbenter, tyg, Offix

► Svensk tillverkat av högpresterande ljudabsorberande material i återvunnen polyuester i utvecklad densitet (hålrum som reducerar ljudreflexerna) – labbtestat (testprotokoll) 100% miljövänlig.
► Fungerar som avdelare mellan arbetsplatsgrupper i landskap, mellan olika lokalytor mm.
► Snygg design som utvecklar interiören, med många standardkulörer och tyg att välja mellan. Helklädda i tyg och sömnad i högsta hantverkskunnande, små fina eleganta beslag.
► Enkel montering med vajer, vajerbeslag, undertaksfäste och takfäste som vajerkulan hänger i.
► Vi skräddarsyr ljudabsorbenter efter ert behov.

Erbjudandepris med fina 15% rabatt, beställ NU!

Offix ljudabsorbent takhängande klädd i tyg finns standard i olika tyger & tygkulörer, format och mått.

Till miljöer som kan behöva förstärkning av en ljudabsorbent som kontorsrum, öppna landskap, mötes- och konferensrum, pentry- och pausyta mfl, produktion/tillverkningsytor, labbytor, fest & eventlokaler, hotell & restaurang, mässlokaler, samlingslokaler, butik och kommersiella lokaler mfl. Ljudabsorbenten täcker en viss yta och kan även fungera som en del av interiören genom val av format, storlek, tyg & färg/kulör och/eller tryckt/printat motiv (se vår produkt ljudabsorbent med tryck).

Ljudabsorberande och reducerade förmåga av ljudreflexer, ljudhygien:
Vår ljudabsorbenter håller högsta ljudabsorberande förmåga att reducera ljudreflexer, genom det material som vi har framtagit och utvecklat för ljudabsorption. Materialet har en framtagen densitet och tjocklek (minst 50 mm) som verkar i det frekvensområde som miljön avser (finns testprotokoll att tillgå). Materialet är tillverkat av och består av ett miljövänligt material av återvunna petflaskor/polyester som inte avger farliga partiklar för inandning i arbetsmiljön.

Formatet kan vara kvadrat, rund och rektangulär. Hängande ljudabsorbenter finns i 2 varianter som hel eller 2 st. halvor som monteras mot varandra med vajer och vajerbeslag (ljudabsorbenterna är lätta i justera i höjdled med vajerlås och enkla att flytta) emellan med infästningsbeslag i undertaksprofil el i ovantak. Rekommenderat mellanrum är 100 mm i höjd och bredd.

Standardenheter finns att välja enligt antal kolumner (K) i höjd och rader (R) i bredd, exempel K1 x R1 = 1 st., K3 x R3 = 9 st. ljudabsorbenter osv, komplett med beslag, se bifogad principsskiss:Kontakta gärna oss för vårt förslag på storlek, utseende och utformning av ljudabsorbentenheter i relation till aktuella ytor och rum med ytskickt och er möblering som möbleringsritning/skiss och referensbilder.

Vi erbjuder även andra storlekar t ex fyrkantiga bredd 40 x höjd 40 cm, bredd 50 x höjd 50 cm, rektangulära i olika storlekar. Kontakta oss för pris/offert.

Det finns många tyger och tygkollektioner att välja mellan, se bifogade pd-filer, vi kan skicka provtygkartor på våra standardtyger (även på ert tygval) och materialprov på det ljudabsorberande materialet.

Välj tyg och tygkulör fritt från pdf-filerna (ingår i priset), ange ditt tygval i rullgardinsmenyn och kulörval i kommentarfältet.
 
Standardtyg Camira Cara     765 Kb
Standardtyg Camira Lucia     793 Kb

Kontakta oss för diskutera ert behov och för vår skiss/skisser och vårt förslag/offert!

Välj typ av standard rund eller fyrkantig, antal i bredd x antal i höjd = enhet i rullgardinsmenyn, tygval i rullgardinsmenyn och tygkulör anges i kommentarsfältet.