Skärmvägg, ljudabsorberande, tyg, Offix

Art.nr: OXGS LDA

Art.nr: OXGS LDA

3 366 SEK 3 960 SEK

Leveranstid 3-4 veckor

Ljudabsorberande golvskärm, tyg, Offix

► Svensk tillverkat av högpresterande ljudabsorberande material i återvunnen polyuester i utvecklad densitet (hålrum som reducerar ljudreflexerna) – labbtestat (testprotokoll) 100% miljövänlig.
► Fungerar som avskärmning och avdelare mellan arbetsplatsgrupper och olika lokalytor.
► Snygg design som utvecklar interiören, med många standardkulörer och tyg att välja mellan. Helklädda i tyg och sömnad i högsta hantverkskunnande, små fina eleganta beslag.
► Enkel montering med olika fot alternativ, kopplingsbara.
► Vi skräddarsyr ljudabsorbenter efter ert behov.

Erbjudandepris med fina 15% rabatt, beställ NU!

Offix LDA Golvskärm i tyg finns standard i olika tyger och tygkulörer, bredd och höjd, monteras med olika fotbeslag, se skissbild på alternativa fotbeslag som väljs i menyn, kan kopplas ihop till större enheter/formationer, utan kantlist. Utvecklad i stilren design för att harmonisera i miljön.

Beteckningen LDA står för högsta utprovad (utvecklad & labbtestad) materialkvalitét för ljudabsorption och ljudreduktion.

Till olika miljöer & arbetsplatser: golvskärmar som ljudabsorbenter och avskärmning i högsta ljudabsorberande kvalitét avseende ljudabsorption i tjocklek 50 mm i olika utförande. Vi rekommenderar denna golvskärm om ni vill ha högsta kvalitét för ljudabsorption och ljudreduktion av ljudreflexer.

Golvskärmen passar bra in i olika miljöer där man vill dela av mellan olika arbetsplatsgrupper, mellan skrivbord, utmed gångstråk, skapa olika zoner kring kontorsmaskiner och andra typer av ytor och möbleringar. I standardtyger och tygkulörer eller kundvalt tyg. I standardmått eller specialmått. 

Ljudabsorberande och reducerade förmåga av ljudreflexer, ljudhygien:
Vår ljudabsorbenter håller högsta ljudabsorberande förmåga att reducera ljudreflexer, genom det material som vi har framtagit och utvecklat för ljudabsorption. Materialet har en framtagen densitet (recept) och tjocklek (minst 50 mm) som verkar i det frekvensområde som miljön avser (finns testprotokoll att tillgå). Materialet är tillverkat av och består av ett miljövänligt material av återvunna petflaskor/polyester som inte avger farliga partiklar för inandning i arbetsmiljön. Fuktinnehållet i materialet är endast 0,4%, det kan inte utvecklas någon form av bakterietillväxt.

Vi skickar gärna materialprov på det ljudabsorberande materialet, kontakta oss för utskick!

Standardtyger är Camira Lucia eller Cara, se bifogade pdf-filer, vi skickar gärna provtygkarta för ert val av tyg och tygkulör. Kontakta oss för tygprovkartor, val att tyg och tygkulör. Vi erbjuder även andra tyger och kundanpassat tygval.

Välj tyg och tygkulör fritt från pdf-filerna (ingår i priset), ange ditt tygval i rullgardinsmenyn och kulörval i kommentarfältet.
 
Standardtyg Camira Cara     765 Kb
Standardtyg Camira Lucia     793 Kb

Golvskärmarna finns med olika typer av fot beslag, T-fot (+50mm i höjd), T-fot med hjul (+50mm i höjd), fotplatta och fotplatta med sidor, se beslagskiss. Kopplingsbeslag och rund fot för att koppla ihop golvskärmarna med varandra i bredd, i bredd och djup som ett kryss eller i olika vinklar.

Om ni behov av andra mått på bredd och höjd, vi kan tillverka och leverera i specialmått, eller annat tygval, kontakta oss för ert behov.

Vid behov av ett större antal golvskärmar, kontakta oss och begär offert!

Välj storlek i bredd och höjd (höjd exkl. val av fot), typ av fot och eventuellt tillbehör, tyg i rullgardinmenyn, ange vald kulör i kommentarfältet.

Kombinera den ljudabsorberande (LDA) bordsskärmen med arbetsplats produkter genom att klicka på bordsskivorhöj- och sänkbara elstativfasta skrivbordkontors- & arbetsstolar och tillbehör skrivbord, eller någon av dom relaterade produkter nedan.