Skärmvägg, tyg, Offix

Art.nr: OXGS Tyg

Art.nr: OXGS Tyg

2 542 SEK 2 990 SEK

Leveranstid 3-4 veckor

Offix Golvskärm Tyg

Offix Golvskärm i tyg
finns standard i olika tyger och tygkulörer, i olika bredd och höjdmått, monteras med T-fot som även finns med låsbara hjul. Utvecklad i stilren design för att harmonisera i miljön. Skapa distansering i mellan arbetsplatser och ytor i kontorsmiljön.

Erbjudandepris med fina 15% rabatt, beställ NU!

Till olika miljöer som behöver avskärmning t ex mellan skrivbord och skrivbordsgrupper, eller dela av mellan olika ytor. Som avskärmning (viss ljudreduktion) i tjocklek 40 mm i olika utförande. Vi rekommenderar denna golvskärm när avskärmningen är viktigare än ljudreduktion i miljön.

Materialet är tillverkat av och består av ett miljövänligt material av återvunna petflaskor/polyester som inte avger farliga partiklar för inandning i arbetsmiljön. Fuktinnehållet i materialet är endast 0,4%, det kan inte utvecklas någon form av bakterietillväxt.

Monteras med T-fot, som även finns med låsbara hjul. Som tillbehör olika kopplingsbeslag till flera golvskärmar på rad, kryss, trekant eller T-formation. 

Listen runtom golvskärmen är standard i svart färg, finns även i vit, grå, mörkgrå, orange, blå, rosa färg. T-fot i standard färg svart, finns även i grå och blankpolerad färg.  

Standardtyger är Camira Fiji eller Cara, se bifogade pdf-filer, vi skickar gärna provtygkarta för ert val av tyg och tygkulör. Kontakta oss för tygprovkartor, val att tyg och tygkulör. Vi erbjuder även andra tyger och kundanpassat tygval.

Välj tyg och tygkulör fritt från pdf-filerna (ingår i priset), ange ditt tygval i rullgardinsmenyn och kulörval i kommentarfältet.
 
Stardardtyg Camira Cara     765 Kb
Standardtyg Camira Fiji     524 Kb

Om ni behov av andra mått på bredd och höjd, vi kan tillverka och leverera i specialmått, eller annat tygval, finns även med rundande hörn, kontakta oss för ert behov.

Vid behov av ett större antal bordsskärmar, kontakta oss och begär offert!

Välj storlek i bredd och höjd, tygkulör utan eller med funktionslist i rullgardinmenyn, ange vald kulör i kommentarfältet.