Loungesoffa, Combo Sittpuff, Offix

Art.nr: OXCSP

Art.nr: OXCSP

4 990 SEK

Leveranstid 4-5 veckor

Offix Combo Sittpuff

Offix pausmöbler i olika utförande i tyg, bycastläder, konstläder färg/kulör och textur som passar i besök-, pentry/café-, reception- och loungeytor.

Offix Combo är en stilren och yteffektiv soffa som är bekväm att sitta i, ingår i en serie med olika format och storlekar som kan kombineras i olika format/storlekar efter behov. Formen/designen är i raka linjer med viss variation, rygg, gavlar och botten är klätt i tyg eller konstläder med stoppad sits och rygg i nosagbotten och kallskum. Benen är runda i krom, finns i 2 st. höjder. Sittpuffen finns i  diameter 60 cm. Den fungerar bra som en fristående enhet i ett landskap i en entré eller i miljöer som en inbjudande sitta ner möbel.

Kontakt oss gärna med era önskemål på tyg och kulör. 

Kontakt oss gärna för ert behov av Combos Kombination, som vi kan visa er med en möbleringsritning och 3D bild - visualisering, se dom olika varianterna som kan kombineras under denna produktgrupp eller se nedan relaterade produkter. 
 
Välj standard färg/kulör i rullgardinsmeny.

Det finns olika typer av pausbord som passar, välj genom se nedan relaterade produkter eller genom att klicka på: olika typer av bord.

Specifikation:

Mått höjd sits: 42 el 46 cm
Mått bredd: diameter 60  cm
Vikt: 8 kg