Offix Skrivbordsplats

Art.nr: OXSBH

Art.nr: OXSBH

7 490 SEK

Leveranstid 15 till 20 arbetsdagar

Offix Skrivbordsplats är en skrivbordsplats i stilren design för hemkontorets behov

Offix Skrivbordsplats hemma är en skrivbordsplats designad och utformad för ett aktivt sittande och stående position. Utformning av bordsskivan är en s k maguttags skiva som är skuren i framkant så att man kan svänga stolen till höge och vänster istället för förflyttning.

Med skrivbordets elstativ kan höjdläget varieras för sittande- och stående, ställas in i rätt höjdläge utifrån den som använder skrivbordet. Stolen har s k suncron gunga med free float fram och bakåt med det motstånd man vill ha. Designen är svart eller vit med bordskivor i vita och svart högblank yta. Färg/kulör finns i andra utförandet enl. ert önskemål. Tillbehör som kabelränna, datahållare och monitorarm till uppsamling av kablage, upphängning av hårddisk och dataskärm/skärmar.
 

Produktinnehåll
  • Bordsskiva Offix BS format maguttag storlek bredd 120, 140, 160, 180 el 200 cm och djup 80/70 cm i valnöt, svart, svart högblank, vit, vit högblank samt grå, björk, bok och ek. 
  • Elstativ Offix HS2x alternativt fast T-benstativ Offix TS2x i silvergrå, svart, vit färg och krom, anpassat bredd enligt bordsskivans bredd.
  • Arbetsstol Offix 99 i svart färg med nätrygg och suncron gunga med free float funktion fram och tillbaka steglöst, högrygg och nackstöd.
Produktgaranti 3 år
 

Tillbehör
  • Kabelränna för uppsamling kablage, monteras i bakkant under skrivbordsskivan.
  • Datahållare (CPU hållare) för upphängning av hårddisken.
  • Monitorarm för dataskärm/skärmar.
Tillägg
  • Val av utförande i laminatfärg och dekor/struktur, färg på kantlist.
  • Val av färg på elstativet och slaglängd.

Kombinera Offix skrivbordsplats med en förvaring, en annan arbetsstol och tillbehör.

Välj standard paket, färg och bredd bordsskiva, alternativt kombinera eget färgval på bordskiva och T-ben, T-ben fast el el och bredd på bordsskiva i rullgardinsmenyn.

Kontakta oss gärna för ditt behov eller önskemål och fråga oss på utförande och pris!