Paus- & café/pentrymöbler

(klicka på bilden ovan för att förstora den)
Visa produkter

Offix Paus- & pentry/café möbler består av flera olika typer av funktion och möbler. Sittmöbler som stolar, fåtöljer, soffor som är stoppade och klädd i tyg/skinn/konstmaterial i olika kulör/textur eller plast och laminat i olika färg/dekor. Bord med underreden/stativ i olika format, storlek, utföranden och färg.

Dom möbler som Offix erbjuder fokuserar på funktion och utförande i design/interiör med hög kvalitét är viktigt som standard eller special för era önskemål. Funktioner som vi fokuserar på för att kunna uppfylla era behov av möblering är yteffektivtet, fungerar utmed ett väggparti, skönt/stödjande sittande.

I miljöer som lounge-, receptions-, pausutrymmen, pentry- , café-, restaurang-, konferens- och mötes rum/ytor. Showroom/kundaktivitets rum/ytor.

Vi tar gärna fram förslag på ert behov/önskemål i en möbleringsritning och 3D bilder utifrån er information för att ge er bästa underlag till vår offert och ert inköp. Är ni intresserade är ni välkomna att höra av er till oss! Se gärna våra miljö och temabilder och vårt Offix Studio Kontor för att bl a se Offix konferens/utbildning/mötes rum med olika uttryck. För att finna inspiration och uppslag hur vi kan ge er bästa lösning i funktion och design/interiör.

Se och läs mer om oss under fliken om oss!