Ljudabsorbent, vägg, tyg, Offix

Art.nr: OXLDAV

Art.nr: OXLDAV

893 SEK 1 050 SEK

Leveranstid 3-4 veckor

Offix ljudabsorbent vägg klädd i tyg (tyg med print i eget motiv/logotype/bild finns att välja) finns standard i olika tyger & tygkulörer, format och mått

Till miljöer som kan behöva förstärkning av en ljudabsorbent som kontorsrum, öppna landskap, mötes- och konferensrum, pentry- och pausyta mfl, produktion/tillverkningsytor, labbytor, fest & eventlokaler, hotell & restaurang, mässlokaler, samlingslokaler, butik och kommersiella lokaler mfl. Ljudabsorbenten täcker en viss yta och kan även fungera som en del av interiören genom val av format, storlek, tyg & färg/kulör och/eller tryckt/printat motiv (se vår produkt ljudabsorbent med print).

Ljudabsorberande och reducerade förmåga av ljudreflexer, ljudhygien:
Vår ljudabsorbenter håller högsta ljudabsorberande förmåga att reducera ljudreflexer, genom det material som vi har framtagit och utvecklat för ljudabsorption. Materialet har en framtagen densitet och tjocklek (minst 50 mm) som verkar i det frekvensområde som miljön avser (finns testprotokoll att tillgå). Materialet är tillverkat av och består av ett miljövänligt material av återvunna petflaskor/poyester som inte avger farliga partiklar för inandning i arbetsmiljön.

Formatet kan vara kvadrat, rund och rektangulär. Monteras med nyckelhålsupphängning och/eller kopplingsbeslag för en större enhet.

Kontakta gärna oss för ett förslag på utseende och utformning av ljudabsorbenter i relation till aktuella ytor och rum med ytskickt och möblering som skisser och referensbilder.

Erbjudandepris med fina 15% rabatt, beställ NU!

Det finns många tyger och tygkollektioner att välja mellan, vi kan skicka provtygkartor på våra standardtyger (även på ert tygval) och materialprov på det ljudabsorberande materialet.

Kontakta oss för diskutera ert behov och för vårt förslag/offert!

Välj standardformat och tygkulör i rullgardinsmenyn.