Ljudabsorbent, vägg, tyg, Offix

Art.nr: OXLDAV

Art.nr: OXLDAV

1 003 SEK 1 180 SEK

Leveranstid 3-4 veckor

Vägg Ljudabsorbenter, tyg, Offix

► Svensk tillverkat av högpresterande ljudabsorberande material i återvunnen polyuester i utvecklad densitet (hålrum som reducerar ljudreflexerna) – labbtestat (testprotokoll) 100% miljövänlig.
► Snygg design som utvecklar interiören, med många standardkulörer och tyg att välja mellan. Helklädda i tyg och sömnad i högsta hantverkskunnande, små fina eleganta beslag.
► Enkel montering med nyckelhål eller skenbeslag.
► Vi skräddarsyr ljudabsorbenter efter ert behov.

Erbjudandepris med fina 15% rabatt, beställ NU!

Offix ljudabsorbent vägg klädd i tyg (tyg med print i eget motiv/logotype/bild - se produkten motiv, Ljudabsorbent vägg motiv) finns standard i olika tyger & tygkulörer, format och mått.

Till miljöer som kan behöva förstärkning av en ljudabsorbent som kontorsrum, öppna landskap, mötes- och konferensrum, pentry- och pausyta mfl, produktion/tillverkningsytor, labbytor, fest & eventlokaler, hotell & restaurang, mässlokaler, samlingslokaler, butik och kommersiella lokaler mfl. Ljudabsorbenten täcker en viss yta och kan även fungera som en del av interiören genom val av format, storlek, tyg & färg/kulör och/eller tryckt/printat motiv (se vår produkt ljudabsorbent med print).

Ljudabsorberande och reducerade förmåga av ljudreflexer, ljudhygien:
Vår ljudabsorbenter håller högsta ljudabsorberande förmåga att reducera ljudreflexer, genom det material som vi har framtagit och utvecklat för ljudabsorption. Materialet har en framtagen densitet och tjocklek (minst 50 mm) som verkar i det frekvensområde som miljön avser (finns testprotokoll att tillgå). Materialet är tillverkat av och består av ett miljövänligt material av återvunna petflaskor/poyester som inte avger farliga partiklar för inandning i arbetsmiljön.

Formatet kan vara kvadrat, rund och rektangulär. Monteras med nyckelhålsupphängning och/eller kopplingsbeslag för en större enhet.

Kontakta gärna oss för ett förslag på utseende och utformning av ljudabsorbenter i relation till aktuella ytor och rum med ytskickt och möblering som skisser och referensbilder.

Det finns många tyger och tygkollektioner att välja mellan, se bifogade pd-filer, vi kan skicka provtygkartor på våra standardtyger (även på ert tygval) och materialprov på det ljudabsorberande materialet.

Välj tyg och tygkulör fritt från pdf-filerna (ingår i priset), ange ditt tygval i rullgardinsmenyn och kulörval i kommentarfältet.
 
Standardtyg Camira Lucia     793 Kb
Stardardtyg Camira Cara     765 Kb

Kontakta oss för diskutera ert behov och för vårt förslag/offert!

Välj standardformat och tygkulör i rullgardinsmenyn, ange vald tygkulör i kommentarfältet.