Klädhängare kontor, Plexi, Offix

Art.nr: OXKP

Art.nr: OXKP

790 SEK

Leveranstid 15 till 20 arbetsdagar

Offix klädhängare i plexi

Offix klädhängare i plexi en ny typ av produkt som löser ert behov/problem i kontorslandskap utan möjlighet att hänga av sig kavaj/dress och handväska i förvaring eller annan plats förutom kontorsstol och uppe på skrivbordet, passar även bra till skriv- och bordsskivor i övrigt t ex konferensrum, utanpå en förvaring/garderobs gavel eller vägg.

Formgiven som en galge i transparent och reptålig plexi med ett hängbeslag (finns i andra plexifärger). För kavaj/dress, ytterplagg och handväska . Placeras på skrivbordskant eller annan kant med infästningsbeslag alternativ montering på vägg eller gavel förvaring/garderob.

Kontakta oss om era önskemål i val av färg/kulör, eventuell symbol, tex eller annat budskap tryckt eller fräst i plexi med folering i olika färg/kulör. Eller annat behov med plexi som material. Kan kombineras med leadbelysning. 

Kombinera klädhängaren med arbetsplats produkter genom att klicka på bordsskivorhöj- och sänkbara elstativfasta skrivbord, konferens- & mötesrum och förvaringar, eller någon av dom relaterade produkter nedan.

Välj vilken typ av applikation i rullgardinsmenyn.