Ljudabsorbenter & avskärmning

Offix avskärmning & ljudabsorbenter
Offix avskärmning & ljudabsorbenter
(klicka på bilden ovan för att förstora den)
Visa produkter

Offix Ljudabsorbenter & Avskärmning i olika format & funktion med högsta ljudabsorberande förmåga & ljud-reducerande material kvalitét (finns testprotokoll)! Materialet är utvecklat och framtaget med en densitet som fungerar för ett frekvensområde som motsvara t ex en kontorsmiljö för att skapa ljudhygien i arbetsmiljön.

Till arbetsplatser: bordsskärmar (även golvskärmar) som ljudabsorbenter och avskärmning i bästa kvalitét avseende ljudabsorption i tjocklek 50 mm i olika utförande, vi rekommenderar denna bordsskärm om ni vill ha högsta kvalitét för ljudabsorption. Skrivborden och ytorna till skrivborden blir mindre och mindre vilket skapar mer och mer ljudreflexer.

Bordsskärmen fungerar som första skiktet för ljudabsorption av ljudreflexer som uppstår vid varje arbetsplats, det är mycket värt att ljudreducera så mycket som möjligt vid arbetsplatsen för att skapa ljudhygien i lokalen. Och komplettera med andra ljudabsorbenter i lokalen. Finns som topp- eller frontmonterad med eller utan funktionslist för olika tillbehör som hyllvarianter, monitorfäste, belysning mm. I olika tyger och tygkulörer. I standardmått eller specialmått. KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION.

Till miljöer som kan behöva förstärkning av en ljudabsorbent som kontorsrum, öppna landskap, mötes- och konferensrum, pentry- och pausyta mfl, produktion/tillverkningsytor, labbytor, fest & eventlokaler, hotell & restaurang, mässlokaler, samlingslokaler, butik och kommersiella lokaler mfl.

Olika format: kvadrat - rektangel – rund - triangel - cirkel - cirkel välvd - pussel - trio - hexagon - cylindrisk - halv cylindrisk

Funktioner: monterade på vägg - hängande från tak (undertaksprofil) som avskiljare el takabsorbent - takmonterade - som undertaksplatta – mobila på hjul som pelare el kloss.

Utförande: olika tygkollektioner - olika tygkulörer - print på tyg med eget eget motiv, bild el logotype mm.

Värt att tänka på är att alla våra produkter innehåller s k A-KLASSAT MATERIAL TILLVERKAT AV FÖR MILJÖN ÅTERVUNNET PETFLASK MATERIAL FÖR BÄSTA LJUDREFLEX REDUKTION SOM INTE AVGER FARLIGA PARTIKLAR FÖR INANDNING I ARBETSMILJÖN!

Utformning och val ljudabsorbenter kan variera beroende på aktuell ytas utformning och möblering. Dom olika produkterna fungerar även som en del av interiören.

Vi tar gärna fram förslag utifrån ert aktuella behov/önskemål.